Безпека понад усе: у період з 22 по 24 лютого сковородинівці навчатимуться дистанційно

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Безпека понад усе: у період з 22 по 24 лютого сковородинівці навчатимуться дистанційно

У зв’язку з можливими масованими ракетними атаками та з метою максимального убезпечення всіх учасників освітнього процесу з 22 по 24 лютого 2023 року для здобувачів вищої освіти усіх курсів та форм навчання запроваджено дистанційну форму навчання. Про це йдеться у наказі по університету №41 від 21.02.2023 р. «Про організацію освітнього процесу в період з 22 лютого 2023 року» прийнятому у відповідності до рішення Київської обласної комісію з питань техногенно-екологічної безпеки від 20.02.2023 року.

Повідомляємо, що освітній процес відбуватиметься та обліковуватиметься з використанням технологій дистанційного навчання відповідно до затверджених графіків та розкладів занять (за можливості) із зазначенням каналів зв’язку та використанням оптимальних для освітніх програм платформ і програм – переважно «Microsoft Teams» та «Zoom».

Просимо вас, за можливості, неухильно дотриматися графіка освітнього процесу та затверджених розкладів навчальних занять.

Питання безпеки під час війни – одне з найважливіших. Горді що в умовах війни УГСП не здається і продовжує свою діяльність – обладнаний укриттями, в якому можуть одночасно перебувати усі учасники освітнього процесу на момент непередбачуваних безпекових обставин. Крім цього, ми постійно вивчаємо нові способи безпеки та робимо все, аби кожен житель чи гість студмістечка почував себе захищено.

Наша освіта сьогодні – це запорука успішного завтра для України. Адже знання і навички будуть потрібні в майбутньому для розбудови країни. Разом – до перемоги!

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту