В УГСП обговорять національно-патріотичне виховання молоді Переяславщини в умовах війни: хто може долучитися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > В УГСП обговорять національно-патріотичне виховання молоді Переяславщини в умовах війни: хто може долучитися

Лютий в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі розпочнеться з зустрічі за круглим столом на тему «Національно-патріотичне виховання молоді Переяславщини в умовах війни». Захід проходитиме у конференц-залі імені Василя Сухомлинського УГСП 1 лютого 2023 року з 14:00 по 17:00.

Організатори зустрічі – Громадська організація «Переяславський Клуб Джура» і Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Серед співорганізаторів: Громадська ініціатива «Корінь нації», відділ молоді та спорту Переяславської міської ради, «Молодіжний простір», Міжнародна благодійна установа «Центр національного відродження».

Взяти участь у заході можуть до 20 осіб.

Регламент роботи: доповіді – до 10 хв., виступи в обговоренні – до 5 хв., повторні виступи і репліки – до 3 хв.

Порядок роботи:

  • початок – о 14 год.,
  • перерва на каву – 15:20-15:40,
  • завершення – о 17 год.

Порядок денний:

  1. Вступ – представлення проблематики. Представлення учасників. Озвучення мети, означення порядку та завдань круглого столу. Модератор: Віталій Коцур, Владислав Юденко.
  2. Аналіз Закону України «Про основні засади державної політики у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності». Доповідач: Рондзістий Т. І.
  3. Аналіз існуючого стану у патріотичним вихованні української молоді в Україні і на Переяславщині. Два виступи: від освіти і від молоді.
  4. Участь органів місцевого самоврядування Переяслава та їхня співпраця з громадськими організаціями у сфері національно-патріотичного виховання.
  5. Підведення підсумків та прийняття рішення круглого столу.

Захід буде цікавим для представників громадських організацій, органів місцевого самоврядування (міська влада, освіта, молодь, культура, військкомат), а також громадян, небайдужих до справи національно-патріотичного виховання української молоді.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту