Про освіту, стоматологів, педофілію путіна й психологію: з’явилося повне відео зустрічі зі Спартаком Субботою в УГСП

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Про освіту, стоматологів, педофілію путіна й психологію: з’явилося повне відео зустрічі зі Спартаком Субботою в УГСП

Напередодні нового 2023 року хочемо нагадати вам про один із найяскравіших заходів в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі року, що минає. Мова про зустріч зі співзасновником та головою дирекції Національного інституту доказової психотерапії, психотерапевтом з когнітивно-поведінкової терапії, кандидатом психологічних наук (доктора філософії) та співавтором відомого youtube-проєкту «Подкаст терапія» Спартаком Субботою.

Як ми уже розповідали в соцмережах альма-матер одразу після зустрічі, за півгодини до анонсованого початку в укритті під корпусом №1 УГСП, фактично, ніде було яблуку впасти – понад сотню осіб прийшли послухати відомого спікера наживо, ще понад дві сотні долучилися онлайн – на платформі Microsoft Teams.

Суббота відійшов від анонсованої тематики та зосередився на відповідях на питання присутніх. Спектр питань охоплював як науковий дискурс психології, так і тяжів до проговорення особистих переживань учасників зустрічі, якими вони, в тому чи іншому форматі, воліли ділитися в ході зустрічі. Відповіді та розповіді гостя були щедро приправлені жартами та життєвими історіями.

Захід відбувся 14 листопада 2022 року завдяки партнерському проєкту відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю і Наукового товариства університету «Платформа можливостей». Раді повідомити, що ви вже можете переглянути повне відео цієї зустрічі. Це ще один подарунок відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю вам «під ялинку».

Про що ще сковородинівці розмовляли з відомим психотерапевтом – дивіться у відеозаписі. Навіть якщо вам пощастило побувати на цьому заході, радимо трохи понастольгувати і пригадати, як це було:

Про успіх зібрання свідчить те, що ще з півгодини після його закінчення більшість не хотіла розходитися з локації – фотографувалася, запитувала про все, що цікавить, вже в особистому порядку.

Переконані, й сам гість повернувся додому не лише з подарунками від організаторів, а й з купою приємних емоцій та вражень від зустрічі зі спраглими до спілкування сковородинівцями. Неодмінно продовжимо у 2023-му році!

Нагадаємо, днями у мережі з’явилося повне відео зустрічі Анатолія Анатоліча з родиною УГСП.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту