«Більше мандруй, навчись грати на гітарі, вивчи англійську»: у мережі з’явилося повне відео зустрічі Анатолія Анатоліча з родиною УГСП

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Більше мандруй, навчись грати на гітарі, вивчи англійську»: у мережі з’явилося повне відео зустрічі Анатолія Анатоліча з родиною УГСП

За останні кілька років до Університету Григорія Сковороди в Переяславі приїздили чимало медійних персон, лідерів думок і особистостей, які мають про що розповісти молоді. Усе це – завдяки партнерському проєкту відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю і Наукового товариства університету. У вересні «Open University» відзначив свою 5-ту річницю.

23 вересня 2022 року в УГСП завітав відомий український шоумен, радіо та телеведучий, автор відомого You-Tube-каналу «Зе Інтерв’юер», ведучий ранкових шоу «Happy Ранок» на ХітFM, «Сніданок з 1+1», «Ранок з Україною» й інших телепроєктів Анатолій Анатоліч. Говорили про «Невтрачене покоління». 

Спершу Анатолій Анатоліч розповів кілька цікавих фактів про себе. Зокрема, про те, що навчався в тій самій гімназії міста Кривого Рогу, що і нинішній президент з майбутньою першою леді. Розказав і про те, як починав працювати на радіо, потім потрапив на телеканал 1+1, вів Red Room в перших двох сезонах відомого телешоу «Голос країни», працював у ранковому етері на каналі «Прямий», а пізніше телеканалі «Україна». Чотири роки тому він створив канал «Зе Інтерв’юер», який і досі розвиває.

Спікер також привідкрив завісу своїх майбутніх проєктів. Одним з них буде «Невтрачене покоління», головне завдання якого – продемонструвати, що саме молодь є нині рушійною силою на фронті, у волонтерстві, бізнесі, шоубізнесі – в абсолютно всіх сферах.

«У вашому віці для вас відкритий весь світ. Я зараз не про міграцію, я б це казав вам і пів року тому. А особливо зараз, коли українців знає весь світ, я дуже хочу, щоб ви цим користувались. Зважаючи на те, що на вас нині дуже велика відповідальність і саме вам відбудовувати нашу країну, я хочу, щоб ви були обізнані в цьому. Щоб ви знали, як усе влаштовано у світі і робили тут ще краще. От якби мені хтось сказав: «Анатоліч, порадь щось собі 20-річному», я сказав би: «Більше мандруй, навчись грати на гітарі, вивчи англійську». Ну гра на гітарі – це для мене, її можна прибрати. А інші дві речі справді відкриють вам абсолютно весь світ. І повірте мені – у вас не буде питання про гроші», – порадив Анатолій Анатоліч.

На завершення гість запропонував зняти спільний відеоролик, а потім усі охочі робили з ним світлини і ще більш неформально спілкувалися. Пообіцяв, що ще неодмінно, разом з сім’єю завітає до нашого міста й його університету після нашої перемоги.

Усі хто прогавив зустріч наживо тепер мають нагоду переглянути її у відеозаписі – це подарунок команди відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю до Різдва. Віримо ви вже підписані на канал, увімкнули «дзвіночок» аби першими дізнаватися про нові відео там – тепер з вас лайки, поширення та коментарі:

Хочемо сподіватися, що 2023-ий рік подарує чимало нагод для приємних зустрічей, змістовного спілкування та непідробних емоцій. Веселих свят!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту