PROBASS ∆ HARDI завітали до УГСП в рамках свого туру: вперше виступили не лише перед глядачами, а й перед волонтеркою

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > PROBASS ∆ HARDI завітали до УГСП в рамках свого туру: вперше виступили не лише перед глядачами, а й перед волонтеркою

Безвідносно до постійних перешкод з тривогами, обстрілами, відсутністю світла та зв’язку гурт PROBASS ∆ HARDI запустив благодійний тур університетами і, майже у його фіналі, завітав до нашого Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Як розповідає колектив, у такий спосіб він захотів підтримати молоде покоління України і разом з ним допомогти українській армії.

Ініціатором приїзду гурту до УГСП в рамках туру стала команда відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, технічно допоміг соціально-гуманітарний відділ. За те, аби гурт зазвучав на найвищому рівні взявся звукорежисер Марк Мельник, – за лічені дні його стараннями вдалося зробити надможливе – згуртувати технічну підтримку Відділу культури і туризму Переяславської міської ради та колективу «Переяславський ЦКМ», молодіжного центру «Зустріч», місцевому гурту «Драбадан» так, аби якісний звук та світло, яке зібрав талановитий світлорежисер Віталій Крикун, створило атмосферу направду якісного шоу, про яке ще довго згадуватимуть сковородинівці.

Понад годину в актовій залі звучала запальна жива програма з виконанням хітів та зовсім нових треків від гурту. Музиканти відмітили, що вперше виступають у залі, наполовину наповненому гуманітарною допомогою, у волонтерському хабі який з першого дня повномасштабної фази війни й донині функціонує в альма-матер. Серед іншого грали «Козаки йдуть», «До Бою» та, звісно ж, славнозвісний бенгер «Доброго вечора, ми з України». Серед іншого, порадували реміксом пісні «Ой, у лузі червона калина», переспівом народної пісні «Баба сіяла горох і сказала діду ох», майбутніми новинками «Пишаюсь, тим що я українець» та «Нація». Майже наостанок зіграли пророчу композицію «Настане день, закінчиться війна».

«Ви – майбутнє і те, заради чого зараз воюють наші хлопці. Ми вдячні, що сьогодні нас не так багато і в цьому залі більшість – це гуманітарна допомога» – просто зі сцени відзначили виконавці у ході виступу, протягом якого ділились мріями, спостереженнями та місією, яку вони вкладають у свою творчість.

По завершенню концерту сковородинівці ще довго не випускали Артема Ткаченка та хлопців з його колективу зі своїх теплих обіймів – зробили родинне фото, кілька десятків селфі та автографів, просто спілкувалися з відомими музикантами й, наостанок, взяли з них обіцянку, що вони неодмінно завітають ще.

У атмосферу енергії та патріотизму Вас з легкістю занурить сюжет від інтернет-каналу ProSlav:

УГСП-family дякує наденергійному колективу за те, що додали родзинки до життєплину нашого студмістечка, прикрасили напружений період сесії та звітів, добряче «запалили» зал своїми вибуховими хітами

Якщо ви не змогли сьогодні долучитися до нас наживо, у вас все одно залишається можливість зробити донат на будь-яку суму на монобанку: https://send.monobank.ua/jar/sMqsVXF8f.

 Зібрані протягом туру кошти підуть на допомогу відразу декільком бригадам. Поміж тим, донати туди приймають і донині.

Дякуємо усім, хто робив цю історію разом з нами. Неодмінно побачимось і почуємось. Приміром сьогодні, на благодійному акустичному концерті фронтмена гурту «Тінь Сонця» Сергія Василюка.

 

АВТОР: МАКСИМ ЛЕВЧЕНКО

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту