Сергій Василюк з гурту «Тінь Сонця» дасть благодійний акустичний концерт в УГСП. Зібрані кошти – захисникам країни з його підрозділу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > Сергій Василюк з гурту «Тінь Сонця» дасть благодійний акустичний концерт в УГСП. Зібрані кошти – захисникам країни з його підрозділу

З поля бою – на концерт. Уже наступної п’ятниці, 9 грудня 2022 року  благодійним акустичним концертом до Університету Григорія Сковороди в Переяславі, в рамках продовження свого туру, завітає відомий український музикант, натхненник української важкої сцени, лідер гурту «Тінь Сонця», нині боєць 130-го батальйону ТрО Збрйоних Сил України Сергій Василюк. Захід відбудеться в укритті №1, аби не переривати виступ у разі повітряної тривоги чи відімкнення електропостачання.

Зібрані кошти передадуть на потреби 130 батальйону ТРО, які нині несуть службу в надскладному секторі фронту, раніше обороняв північ Харкова і села в Харківському районі.

На відміну від важкого саунду концертів київських металістів «Тінь Сонця», концерт Сергія в Переяславі відбудеться суто в акустиці під гітару і його головною перевагою буде максимально близький зв’язок із глядачем та виконання знакових пісень «Їхали козаки», «Меч Арея», «Мчать козаки», «Зродились ми з великої години» й купи неочікуваних композицій, які з різних причин не завжди потрапляють у трек-лист «Тінь Сонця».

Допомогти 130 батальйону ТРО можна просто зараз за реквізитами:

5375 4114 2267 6945 – картка Monobank

PayPal: helpzsu130bat@gmail.com

Благодійний вечір у Переяславі організовує Університет Григорія Сковороди в Переяславі, в особі відділу інформаційних технологій та звязків з громадськістю та соціально-гуманітарного відділу університету.

Запрошуємо вас провести цей вечір п’ятниці разом з нами та не лише надихнутися атмосферою виступу відомого музиканта, а й допомогти нашим захисникам.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту