Реалізація віртуальної мобільності разом із Університетом Сент-Лео у Флориді триває: відбулась чергова зустріч фахівців у галузі психології

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Реалізація віртуальної мобільності разом із Університетом Сент-Лео у Флориді триває: відбулась чергова зустріч фахівців у галузі психології

Минулого вівторка, 29 листопада 2022 року, відбулась чергова зустріч фахівців у галузі психології Університету Сент-Лео (Флорида, США) із представниками кафедри психології і кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

За повідомленням відділу міжнародних зв’язків УГСП, організатори україно-американської співпраці, професор університету Сент-Лео Сергій Борисов з американської сторони та проректорка з міжнародних зв’язків і проєктної діяльності Оксана Ковтун з української почали зустріч із вітальних слів та побажань успішної роботи науковцям. Успішно змодерувала захід керівник відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун. Вона ж одночасно з фахівцем відділу міжнародних зв’язків Леонідом Шелестом здійснювала переклад заходу.

Безпосередню зустріч було присвячено обговоренню подальших кроків співпраці між психологами Університетів. Спільним рішенням стало започаткування модульного навчання командою Університету Сент-Лео на чолі з керівницею магістратури в галузі освіти Ферн Аєфскі.  Окреслено напрями співпраці по роботі з різними віковими категоріями людей, що перебувають в травмі у зв’язку з вторгненням російського агресора на територію нашої держави. Поза тим вирішено питання підготовки командою Університету Сент-Лео практичних вебінарів для фахівців-психологів УГСП за вищезазначеною тематикою.

Звертаємо вашу увагу, що наступним етапом реалізації віртуальної мобільності разом із Університетом Сент-Лео буде організація «розмовних клубів», спрямованих на підвищення рівня володіння англійською мовою та розвиток навичок комунікації для здобувачів всіх рівнів освіти УГСП. Відбір учасників вже відбувся, але для тих, хто не встиг зареєструватися, але має бажання покращити свою англійську, реєстрацію на участь в розмовних клубах продовжено до 15 грудня за посиланням: https://forms.gle/ufLmEaLJEqwNHBSM8.

Хочемо висловити щиру вдячність колективу Університету Сент-Лео, і, зокрема, Сергію Борисову, за постійну підтримку українського народу!

Інформацію надано відділом міжнародних звязків

Перейти до вмісту