Зоя Тенькова – серед кращих молодих вчених Полтавщини: аспірантку УГСП відзначили стипендією імені Героя України Ігоря Сердюка

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Зоя Тенькова – серед кращих молодих вчених Полтавщини: аспірантку УГСП відзначили стипендією імені Героя України Ігоря Сердюка

Учора, 21 листопада відбулася церемонія відзначення учнів, студентів і молодих учених Полтавщини – стипендіатів стипендії Полтавської обласної ради імені Героя Небесної Сотні – Героя України Ігоря Сердюка.

Як повідомляють «Новини Полтавщини», серед них – здобувачка ІІ року навчання аспірантури Університету Григорія Сковороди в Переяславі спеціальності 032 Історія та археологія Зоя Тенькова.

Відомо, що стипендіатів відзначили у трьох номінаціях: учні закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів вищої освіти, молоді учені закладів вищої освіти та наукових установ. Усього – 30 стипендіатів.

«Стипендія Ігоря Сердюка – це честь. Усіх прошу поширювати відомості про Ігоря Сердюка, про програми з європейської інтеграції, брати у них участь і сподіваюсь, що наступного разу ми будемо уже цю премію вручати після нашої перемоги», – розповідає директор Департаменту освіти і науки ОВА Євген Кончаковський. За його словами, усього було надіслано близько 70 робіт.

Повідомляється, що стипендію імені Героя України Ігоря Сердюка отримують у рамках Обласної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки.

Пані Зоя – викладачка Відокремленого структурного підрозділу «Полтавський фаховий коледж нафти і газу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»».

Щиро вітаємо нашу здобувачку, бажаємо нових здобутків у наукових пошуках і дослідженнях, а також натхнення для подальших перемог.

Інформацію надано відділ аспірантури та докторантури

Перейти до вмісту