Команда УГСП зібрала та передала 10 000 гривень місцевій волонтерці Інні Марченко: куди спрямують кошти

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > Команда УГСП зібрала та передала 10 000 гривень місцевій волонтерці Інні Марченко: куди спрямують кошти

Протягом вересня-жовтня в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбувалося дві благодійні мистецькі акції – факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі в особі кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання проводив івент «Разом до перемоги», а «Відкритий університет» від Наукового товариства університету та відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю спустився в укриття й став музичним, бо відомий український етно-електро проєкт «GG ГуляйГород» запалив сковородинівців своєю якісною танцювальною музикою . Вони значно збагатили культурне дозвілля сковородинівців, наснажували до роботи та боротьби, дарували настрій, атмосферу українського духу та надію, яка так необхідна нам наразі.

Проведення обидвох акцій передбачало збір коштів на потреби захисників, які обіцяли передати місцевій волонтерці Інні Марченко. І от ми можемо розповісти про результати наших зборів.

З радістю і гордістю повідомляємо, що за підсумками двох акцій та дозбору у соціальних мережах ініціаторам збору вдалося заокруглити суму. Учора, 13 жовтня, під час візиту Інни Марченко до закладу, представник університету Максим Левченко передав їй 10 000 гривень. Уже відомо, що ці кошти підуть на придбання зимової гуми та ремонт автівок Mercedes-Benz ML 270, якими користуються захисники з 45-ої окремої артилерійської бригади. У розпорядження закладу вже незабаром надішлють світлини нашого спільного волонтерського поступу.

«Вдячні усім, хто з 2014 року й, зокрема, вже понад півроку, від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, допомагає захисникам. Дякуємо що, як би не було складно, ви не розхолоджуєтесь, не лишаєтесь байдужими й розумієте те, що ця війна – наша спільна відповідальність. Варто зазначити, що ми лише заокруглили суму, проте ви накидали трохи більше коштів. Тому ми продовжимо збір аби «добити» суму у ще 5000 гривень. Як то кажуть, «де є допомога, там і перемога». Працюємо далі!» – зазначають у відділі інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю, нагадуючи про електронні реквізити:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/9K3PisVg8w

MONO: 5375 4141 3245 7028

ПРИВАТ: 4149 4993 9122 2757

PayPal для донатів з-за кордону: levchenkopaypal@gmail.com

Готівкою кошти можна занести до відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю.

Нагадаємо, ще на початку війни ми розповідали вам про те, як сковородинівці допомагають країні в умовах війни.

Фотозвіт долучаємо в галереї.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту