«Григорій Сковорода – роздуми про особистість»: у п’ятницю в університеті проведуть Всеукраїнський науково-практичний семінар

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Григорій Сковорода – роздуми про особистість»: у п’ятницю в університеті проведуть Всеукраїнський науково-практичний семінар

79 днів відділяють нас від такої довгоочікуваної 300-ої річниці від дня народження видатного філософа Григорія Сковорода, чий ім’я гордо носить наш університет. З цього чудового приводу у закладі вже близько року відбувається низка цікавих та змістовних заходів, обєднаних у єдиний марафон «Сковорода 300».

Уже цієї п’ятниці, 16 вересня 2022 року у конференц-залі імені В.О. Сухомлинського розгорнеться робота Всеукраїнського науково-практичного семінару «Григорій Сковорода – роздуми про особистість». Серед його організаторів: Національна академія педагогічних наук України, Університет Григорія Сковороди в Переяславі та Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав», відділення загальної середньої освіти і цифровізації освітніх систем, Факультет історичної і соціально-психологічної освіти, кафедра філософії і соціальної антропології імені професора І.П. Стогнія й Центр Сковородинознавства.

Робота семінару, який згуртує наукову спільноту столиці та нашої альма-матер і стане платформою для презентації нових різноманітних розвідок про життя і осмислення сковородинівської спадищини, відбудеться з використанням засобів індивідуального захисту та дотриманням соціальної дистанції.

Святкування 300-річчя Григорія Сковороди – одна з ключових культурно-мистецьких подійта змістових подій у 2022 році. Тому ми закликаємо вас приєднуватися до всіх заходів на вшанування цієї визначної постаті, пропонувати і організовувати тематичні заходи. Сковородинівці та всі українці мають пишатися, що саме наша країна є домівкою одного з найвпливовіших філософів Східної Європи.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту