University Talks and Lectures: анонсовано нові онлайн-лекції для вступників та усіх охочих в рамках нового проєкту УГСП

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > University Talks and Lectures: анонсовано нові онлайн-лекції для вступників та усіх охочих в рамках нового проєкту УГСП

Новий проєкт «University Talks and Lectures», який стартував на youtube-каналі Університету Григорія Сковороди в Переяславі за ініціативи та організації приймальної комісії, відділу профорієнтації та працевлаштування і відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю УГСП продовжує анонсувати нові зустрічі в форматі відкритих прямих етерів для вступників, батьків, освітян та усіх охочих.

Розповідаємо, які лекції підготували для вас компетентні спікери – викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі в прийдешні вівторок та четвер.

Спікери цього тижня:

Вівторок, 12 квітня – 16:00

Багно Ю.М.

Юлія Багно – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

Тема зустрічі: «Концепція підготовки фахівців освітніх, педагогічних наук».

З урахуванням потреб у якісних фахівцях закладів вищої освіти, здатних діяти в умовах упровадження інклюзивної освіти та реалізовувати дозвіллєву діяльність підростаючого покоління у  складних умовах сучасності представниця кафедри загальної  педагогіки і педагогіки вищої школи факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія  Сковороди в Переяславі Юлія Багно проведе відкриту зустріч з метою ознайомлення вступників зі спеціальностями Освітня діяльність педагога в умовах інклюзії (бакалавр), Соціально-виховна і дозвіллєва діяльність молоді в освітніх, позашкільних закладах і громадах (бакалавр), Педагогіка вищої школи (магістр).

Четвер, 14 квітня – 16:00

Кузнєцова Т.В.

Тетяна Кузнєцова – кандидат економічних наук, доцент, гарант освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Тема зустрічі: «Віртуальне підприємство як сучасна складова менеджменту зовнішньоекономічної діяльності»

Спікерка зупиниться на основних моментах освітньої програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», в межах якої і можливе навчання віртуальному підприємництву, а також продемонструє унікальність та переваги навчання на ній саме в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Ви отримаєте можливість ознайомитися з переліком здібностей сучасного менеджера, з основними компонентами віртуального підприємства та з описанням ключових характеристик і конкурентних переваг.

Завдяки розповіді Тетяни Вікторівни ви дізнаєтеся як саме створюється та ліквідується віртуальне підприємство, яка роль бізнес-симуляції при цьому, що дозволяє людині не ліквідовувати своє підприємство внаслідок помилкової діяльності, а попередньо перевірити себе в цій спроможності (у нашому випадку – здобувачам, що навчаються в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, на бізнес-симуляторах у бізнес-інкубаторі), відчути всі ризики, конкуренцію, можливі конфліктні ситуації, помилки планування чи прогнозування тощо, аби безфінансово побачити свою придатність до реального створення віртуального підприємства, у т.ч. з криптовалютою (віртуальними грошима), що наразі законодавчо закріплено в Україні.

«Насправді, бізнес-симуляція дозволяє студентові  у  повній  мірі  опинитися  в певній  реальній  виробничій  ситуації  і приймати  необхідні  управлінські  рішення. Можливість існування підприємства у віртуальному просторі на сьогоднішній день є цілком реальною, оскільки віртуалізуються банки, навчальні заклади, біржі, консультаційні агенції, у т.ч. ті, що виходять на зовнішні ринки» – додає спікерка, анонсуючи зустріч.

Нагадаємо, що проєкт «University Talks and Lectures» відбувається з метою підвищення ефективності профорієнтаційної роботи та ознайомлення майбутніх вступників із особливостями навчання в університеті, у форматі прямих трансляцій на YouTube-каналі університету.

Компетентні спікери – викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі знайомлять глядачів із переліком спеціальностей університету і актуальними темами кожної з освітніх програм. У ході етеру ви оволодієте практичними знаннями для обраної вами професії. Крім того, спікери готові дати відповіді на всі Ваші запитання, які ви можете залишати у чаті трансляції.

Періодичність проведення – щотижнево (вівторок та четвер).

Попередні зустрічі з кандидатом історичних наук, доцентом кафедри публічного управління та адміністрування, кафедри політології Лесею Коцур на тему «Становлення та розвиток інституту президентства в Україні» та кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти Світланою Дем’яненко на тему «Дошкільна освіта в умовах сучасного соціального світу» вже можна переглянути у записі натиснувши на активні посилання.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту