University Talks and Lectures: для вступників та усіх охочих стартує новий проєкт – рекомендуємо не проґавити жодного ефіру

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > University Talks and Lectures: для вступників та усіх охочих стартує новий проєкт – рекомендуємо не проґавити жодного ефіру

Не дивлячись на те, що в Україні тривають військові дії, в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі продовжує вирувати життя. Ми плідно працюємо для того, аби ваше студентське життя було насиченим і цікавим, адже по завершенню війни хтось вкотре повернеться в стіни альма-матер, а хтось вперше переступить наш поріг. Тому для нас важливо, щоб усі ви ні разу не пожалкували про вибір університету, і тому ми продовжуємо ініціювати різноманітні заходи як для студентів, так і для абітурієнтів. Зокрема, нині ми запускаємо новий проєкт – «University Talks and Lectures».

Що таке University Talks and Lectures? З метою підвищення ефективності профорієнтаційної роботи та ознайомлення майбутніх вступників із особливостями навчання в університеті, стартують прямі трансляції на YouTube-каналі університету. Проєкт започатковано приймальною комісією УГСП, відділом профорієнтації та працевлаштування і відділом інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю.

Для кого створено цей проєкт? Ми запрошуємо до відкритих прямих ефірів вступників, батьків, освітян та усіх охочих.

Чим корисний University Talks and Lectures? Компетентні спікери – викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі – ознайомлять вас із переліком спеціальностей університету і актуальними темами кожної з освітніх програм. У ході ефіру ви оволодієте практичними знаннями для обраної вами професії. Крім того, спікери готові дати відповіді на всі Ваші запитання у чаті трансляції.

Як долучитися? Ефіри будуть відбуватися на YouTube-каналі університету: https://www.youtube.com/channel/PereiaslavUniversity

Як часто будуть проводитись ефіри? Періодичність проведення – щотижнево (вівторок та четвер).

Спікери цього тижня:

7 квітня о 16:00

Коцур Леся Михайлівна

Леся Коцур, кандидат історичних наук, доцент кафедри публічного управління та адміністрування, кафедри політології 

«Становлення та розвиток інституту президентства в Україні»

8 квітня о 12:00

Дем'яненко С.Д.

Світлана Дем’яненко, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології і педагогіки дошкільної освіти 

«Дошкільна освіта в умовах сучасного соціального світу»

Долучайтеся – ми обіцяємо, що буде цікаво. А також обов’язково слідкуйте за нашими подальшими анонсами, аби не пропустити жодного ефіру.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту