У п’ятницю в УГСП поговорять про національно-патріотичне виховання на Київщині: програма круглого столу в змішаному форматі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У п’ятницю в УГСП поговорять про національно-патріотичне виховання на Київщині: програма круглого столу в змішаному форматі

18 лютого 2022 року о 13:00 в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться круглий стіл «Національно-патріотичне виховання на Київщині. Лівобережжя. Точка відліку». Зважаючи на епідеміологічну ситуацію він відбуватиметься у змішаному форматі – усі хто не зможе бути наживо зможуть долучитися на платформі Microsoft Teams. Серед учасників зібрання ректор Віталій Коцур, міський голова Переяслава Вячеслав Саулко, начальник управління молоді та спорту Київської ОДА Сергій Тимофєєв та депутатка Київської обласної ради Наталія Онопрієнко-Капустіна.

Після урочистого відкриття протягом усього дня робота зібрання розгорнеться у руслі презентацій та обговорень щодо національно-патріотичного виховання, які стосуватимуться векторів руху, нормативно-правової складової і планування; досвіду 2021-го року та перспектив у році поточному; дорожньої карти такого напрямку виховання в громадах у аспекті інструментів та форм роботи.

Серед іншого говоритимуть і про Пластовий рух на Київщині та кейси впровадження кращих форм роботи з молоддю за напрямом соціально-патріотичного виховання – семінари, стратегічні сесії, практичні навчання для курсантів та інструкторів, перегляд фільмів, вишколи, наочність та плакати. Насамкінець керівник ГІ «Корінь нації», впізнаваний переяславець Микола Богатир планує розповісти про патріотичні екскурсії як інструмент виховання та влаштувати вечірню й нічну екскурсію нашим містом.

Посилання для приєднання у дистанційному форматі: https://cutt.ly/2PuEGuD

Захід відбудеться з дотриманням протиепідемічних норм. Кількість учасників обмежена.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту