Керівництво УГСП завітало до Академії праці, соціальних відносин і туризму: підписано договір про співпрацю, обговорено міжнародні та інші напрямки співпраці

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Керівництво УГСП завітало до Академії праці, соціальних відносин і туризму: підписано договір про співпрацю, обговорено міжнародні та інші напрямки співпраці

Новий день – нові зустрічі та здобутки. Саме таку тактику обрав для себе обраний у вересні ректор нашого університету, доктор історичних наук, професор Віталій Коцур та його управлінська команда, і щоденно підтверджує її на практиці. Сьогодні, 19 січня 2022 року, разом з  проректоркою з міжнародних зв’язків та проектної діяльності, кандидатом педагогічних наук, доцентом Оксаною Ковтун він завітав до Академії праці, соціальних відносин і туризму. Розповідаємо, про що спілкувалися та яких домовленостей досягли.

Найперше, у рамках зустрічі, підписано договір, який традиційно закріпить співпрацю закладів у сфері освіти та науки з метою ефективного використання спільних можливостей щодо сприяння подальшому розвитку наукового та інноваційного потенціалу. Підписантами договору від імені УГСП виступив ректор Віталій Коцур, від імені Академії праці, соціальних відносин і туризму – в.о. ректора, докторка історичних наук, доцентка Ганна Добровольська. Позаяк нині Академія знаходиться в процесі реформувань, колеги з Переяслава розповіли господарям території про свій досвід у реформуванні закладу, його структури, менеджменту освіти та рейтингування науково-педагогічних працівників.

Надалі, зважаючи на те, що нині на факультеті гуманітарно-природничої освіти та соціальних технологій сковородинівського закладу започатковується спеціальність 081 «Право (галузь знань 08 «Право») Віталій Вікторович поспілкувався з деканом юридичного факультету Академії, доктором юридичних наук, доцентом Ярославом Журавлем.

«Досвід юридичного факультету надзвичайно важливий нам на нинішньому етапі. Відтак, дякуємо на цінні поради та розраховуємо на нові предметні витоки нашої співпраці. Окремо дякую за співучасть у цьому процесі колишнього завідувача кафедри кримінального права, процесу та криміналістики, доктора юридичних наук, доцента Олексія Ховпуна» додає наш ректор.

Врешті, зважаючи на приїзд в Академію проректорки з міжнародних зв’язків та проектної діяльності, кандидата педагогічних наук, доцентки Оксани Ковтун учасники зустрічі не могли не скористатися можливістю обговорити міжнародну діяльність обох закладів, студентську мобільність та стажування, договори та багато іншого.

Сподіваємося на плідну співучасть та подальші плідні зв’язки наших закладів. Раді співпраці!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту