Університет Григорія Сковороди в Переяславі розширює напрями міжнародної діяльності: підписано новий договір

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Університет Григорія Сковороди в Переяславі розширює напрями міжнародної діяльності: підписано новий договір

З метою розвитку інтернаціоналізації Університету Григорія Сковороди в Переяславі, підвищення рівня його привабливості для абітурієнтів, покращення рейтингових показників та розвитку міжнародної співпраці, проректоркою з міжнародних зв’язків та проектної діяльності університету Оксаною Ковтун було започатковано новий напрям міжнародної співпраці – залучення іноземних студентів до навчання у нашому ЗВО. Зауважимо, що велику підготовчу роботу по розвитку цього напряму було проведено відділом міжнародних зв’язків під керівництвом Валентини Крикун.

Так, сьогодні, скарбничка міжнародних партнерств Університету поповнилася новим договором про співпрацю із освітньою китайською компанією «Zhiqiu Education Technology (Ningbo) Co., Ltd» (КНР), метою якого є налагодження та розвиток співпраці у галузі освіти, а саме – представлення нашого Університету на китайському ринку освітніх послуг для залучення іноземних студентів до навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі.

Рівно тиждень тому, 11 листопада 2021 року, у змішаному офлайн-онлайн форматі, було проведено зустріч із новими китайськими партнерами Університету, у ході якої було обговорено можливі напрями сумісної роботи та підписано угоду про співпрацю ректором нашого Університету Віталієм Коцуром та директором компанії «Zhiqiu Education Technology (Ningbo) Co., Ltd» Шень Гудуном.

Надалі гостей чекала екскурсійна програма по Університету, зокрема мистецькими аудиторіями факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва під керівництвом Наталії Ігнатенко. Поза тим, вони відвідали Національний історико-етнографічний заповідник «Переяслав». Екскурсійна програма приємно вразила і здивувала наших гостей, залишила купу позитивних емоцій і вражень.

Не зупиняємося на досягнутому, крокуємо дружньою командою Університету далі!

 Інформацію надано відділом міжнародних зв’язків

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту