Головне за тиждень: сковородинівці в Анкарі, нові книги в бібліотеці та безкоштовний тестовий доступ до ресурсів «NewsBank»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Підсумки тижня > Головне за тиждень: сковородинівці в Анкарі, нові книги в бібліотеці та безкоштовний тестовий доступ до ресурсів «NewsBank»

Ось і промайнув новий тиждень дистанційного навчання в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі. Розпочався він в ногу з листопадом, який, окрім холодних вечорів, приніс нові проєкти, поповнення університетської книгозбірні та цікаві анонси. Незважаючи на те, що навчання нині проходить крізь екрани смартфонів і ноутбуків, нам завжди є що розказати у нашій традиційній рубриці.

«Давайте напишемо утопію»: представники Університету долучилися до проєкту Erasmus+ в Анкарі

З 27 жовтня по 3 листопада 2021 року, в рамках проєкту Erasmus+ 2019-3-TR01-KA105-078963 «Давайте напишемо утопію», представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі перебували у м. Анкара (Туреччина).

Викладачі нашого університету, під керівництвом кандидата історичних наук, доцента, заступника декана факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій з міжнародної роботи Олександра Васенка, брали участь у проєктних активностях та презентували сучасну Україну, її історію, культуру та звичаї. Учасники проєкту активно взаємодіяли між собою під час дискусій, мали змогу працювати як у групах, так і представляти своє власне бачення утопічного світу.

Моторошна проза, симфонічні твори Михайла Вербицького, альбом колискових і не тільки: нові видання уже в університетській бібліотеці

Надзвичайно приємно, що дарування книг стало доброю традицією у стінах сковородинівської бібліотеки. Так, у межах Х Всеукраїнського історико-культурологічного форуму «Сікорські читання» український політик та громадський діяч, лідер політичної партії Громадський рух «Рідна країна», ініціатор та організатор загальнонаціональних акцій «Сім чудес України», «Сім природних чудес України», «Сім чудес України: замки, фортеці, палаци» Микола Томенко, за участі фонду «Рідна країна», подарував університетській бібліотеці низку різноманітних за жанром і тематикою книг.

Ознайомлюйтеся із списком подарованих книг тут.

Університету відкрито безкоштовний тестовий доступ до бази даних Access Global NewsBank

Наприкінці жовтня Університету Григорія Сковороди в Переяславі було відкрито безкоштовний тестовий доступ до ресурсів компанії «NewsBank». Він діє з 3 листопада до 1 грудня 2021 року.

Доступ до ресурсів компанії «NewsBank» можна отримати за посиланням: https://bit.ly/3CLb1MP (логін – ra-71066, пароль – ra-71066). Якщо ж ви бажаєте отримати доступ на території кампусу, перейдіть за посиланням: https://bit.ly/3GLJeyf (логін – NB-71066 пароль – NB-71066).

Університет продовжує вакцинуватися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі продовжує вакцинувати усіх охочих сковородинівців від коронавірусної хвороби. Учора, 5 листопада 2021 року ще 60 осіб повторно або наново щепили вакцинами Pfizer та CoronaVac.

 «Ми розуміємо усю важливість вироблення колективного імунітету від  COVID-19. Кожен працівник університету, який виявив бажання, може отримати щеплення. Виконуючи свої посадові обов’язки чи навчаючись наживо, сковородинівці перебувають у групі ризику. Відтак, щеплення – це  необхідний захід для усіх, хто турбується  про своє здоров’я, безпеку оточуючих та хоче запобігти пандемії коронавірусу», – підкреслює адміністрація університету.

Не зважаючи на виклики часу, листопад розпочався для сковородинівців із гарних новин, тож давайте підтримувати цю тенденцію і надалі. Не забувайте, що найсвіжіші звістки та найактуальніші анонси щоденно з’являються на сайті Університету та його сторінках у соцмережах. Підписуйтеся на сповіщення цього сайту, натиснувши «ДОЗВОЛИТИ» у спливаючому сповіщенні, а також на усі представництва альма-матер у мережі, аби завжди і в зручному форматі бути в курсі нових подій та тенденцій. Бережіть себе і залишайтесь з нами!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту