«Давайте напишемо утопію»: представники Університету долучилися до проєкту Erasmus+ в Анкарі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Давайте напишемо утопію»: представники Університету долучилися до проєкту Erasmus+ в Анкарі

Сковородинівці продовжують підкорювати нові горизонти. З 27 жовтня по 3 листопада 2021 року, в рамках проєкту Erasmus+ 2019-3-TR01-KA105-078963 «Давайте напишемо утопію», представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі перебували у м. Анкара (Туреччина).

Проєкт об’єднав представників із 9 країн-партнерів: Туреччини, України, Франції, Угорщини, Латвії, Болгарії, Нідерландів, Лівану та Фінляндії. Студенти нашого університету, під керівництвом кандидата історичних наук, доцента, заступника декана факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій з міжнародної роботи Олександра Васенка, брали участь у проєктних активностях та презентували сучасну Україну, її історію, культуру та звичаї. Учасники проєкту активно взаємодіяли між собою під час дискусій, мали змогу працювати як у групах, так і представляти своє власне бачення утопічного світу.

Окрім цього, всі присутні долучилися до зустрічі з координаторами іншого проєкту Еразмус+ КА2. №2019-1-TR01-KA205-073529 «Посібник з адаптації до освітньої системи та соціального життя для іноземних студентів» (SOS), де прослухали коротку інформацію про проєкт та мали змогу долучитися до апробації тестової версії мобільного додатку, створеного в межах даного проєкту.

Команда представників Університету Григорія Сковороди в Переяславі дякує виконуючому обов’язки ректора університету Віталію Коцуру,  проректору з міжнародних зв’язків та проєктної діяльності Оксані Ковтун, декану факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Наталії Ігнатенко та відділу міжнародних зв’язків за надану можливість та набутий, в рамках проєкту, безцінний досвід!

Пресцентр відділу міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту