У Київській обласній раді обговорили напрямки співпраці з деканом факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > У Київській обласній раді обговорили напрямки співпраці з деканом факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій

У Київській обласній раді обговорили подальшу співпрацю в рамках діючих угоди та меморандуму з Університетом Григорія Сковороди у Переяславі. Зустріч з деканом факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Віталієм Коцуром провели голова обласної ради Наталія Гунько та її заступниця Тетяна Семеноваповідомляє сайт КОР та підтверджує на своїй сторінці в Facebook декан Віталій Коцур.

«Сьогодні в процесі реформи децентралізації особливо актуальною є отримання освіти чи підвищення кваліфікації для керівників громад, рад різного рівня за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування»» зазначають у Київській обласній раді.

«Ми провели плідну і конструктивну зустріч в Київській обласній раді. У сучасному динамічному світі, в умовах процесів децентралізації, актуально постають питання якісної підготовки професійних кадрів для органів місцевого самоврядування. Сприяють цьому започатковані на нашому факультеті спеціальності «публічне управління та адміністрування», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа (документознавство Крім того, з цим дипломом є можливість отримати ще й подвійну вищу освіту в рамках співпраці Swiss Montreux Business School. В рамках підписаного договору про співпрацю між університетом і обласною радою в жовтні 2020 р. плануємо роботу в кількох напрямках, а саме: підвищення кваліфікації для держслужбовців та працівників органів місцевого самоврядування; стажування і проходження практик здобувачами вищої освіти нашого університету в обласній раді та проведення спільних конференцій та круглих столів» коментує Віталій Коцур.

Нагадаємо, що підписання угоди та меморандуму про співпрацю між Київською обласною радою та ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» (Університетом Григорія Сковороди в Переяславі) відбулося у жовтні 2020 року в документ-сервісі «Готово» про це розповідав сайт нашого університету.

Прес-служба факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій

Перейти до вмісту