Студентська рада університету вже завтра у дистанційному форматі прозвітує про свою діяльність

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Студентська рада університету вже завтра у дистанційному форматі прозвітує про свою діяльність

Студентська pада Університету Григорія Сковороди в Переяславі є невід’ємною частиною громадського самоврядування, що забезпечує захист прав та інтересів студентів, їх участь в управлінні університетом на партнерських засадах з адміністрацією. Уже завтра, 27 квітня 2021 року, опівдні в дистанційному форматі на платформі Microsoft Teams попередній склад Студентської ради університету прозвітує перед студентством про свою діяльність.

Звітувати будуть голови студентських рад факультетів, гуртожитків та безпосередньо голова студентської ради університету Вікторія Власюк.

Повідомляється, що охочі приєднатися зможуть це зробити перейшовши у означений час за цим посиланням.

Нагадаємо, що днями студрадівці підсумували IX Міжнародну студентську конференцію «Домінанти студентського самоврядування: захист прав студентів та сприяння якості освіти», 16 квітня 2021 року сковородинівці обрали собі нового очільника Студентської ради університету, голів студентських рад факультетів та голови студентських  рад гуртожитків – ми теж розповідали про перебіг та результати цих виборів, а нині вже оновлений склад самоврядуванців продовжує перезавантаження – оголошено набір до відділів самоврядування. Реєстрація триватиме до 19 травня.

 

Прес-центр Студентської ради університету

Перейти до вмісту