Підсумки виборів до Студентської ради університету. Хто став новим студректором, студдеканами та старостами гуртожитків?

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Підсумки виборів до Студентської ради університету. Хто став новим студректором, студдеканами та старостами гуртожитків?

 

У п’ятницю, 16 квітня 2021 року, відповідно до «Положення про органи студентського самоврядування ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» та протоколів студентської виборчої комісії на платформі Microsoft Teams відбулись вибори до Студентської Ради Університету  ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди». Протягом цілого дня сковородинівці обирали нового очільника Студентської ради університету, голів студентських рад факультетів та голови студентських  рад гуртожитків.

Як обирали у зв’язку з пандемією? За підтримки Студентська виборча комісія, заручившись підтримкою Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю університету, підготувала онлайн-форми для голосування на платформі Microsoft Forms, покликання на які, разом з пам’яткою виборця та рішенням про зміни в процедурі голосування Конференції студентів університету, яка відбулася 13 квітня, у день голосування, з’явилися на офіційному сайті університету та на сторінках органів студентського самоврядування у соціальних мережах. Протягом робочого дня усі виборці мали змогу анонімно проголосувати за цими формами та обрати своїх претендентів на виборні посади, або ж проголосувати «Проти всіх»  цей вибір було передбачено у кожній з форм. Уже надвечір у соцмережах самоврядуванці оголосили переможців перегонів – назвемо їх імена і ми:

У ході голосування на посаду голови студентської ради університету перемогу здобув студент І року навчання магістратури факультету технологічної і математичної освіти Вадим Домарецький, спередивши свою опонентку студентку ІІІ курсу факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Тетяну Демиденко на 184 голоси.

image_72192707

Стосовно голів студентського самоврядування факультетів, то тут імена тріумфаторів розподілилися наступним чином: головою студентської ради факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій стала  студентка І курсу цього факультету Дарина Макарчук; факультету технологічної і математичної освіти – першокурсниця цього факультету Яна Дакал; факультету історичної і соціально-психологічної освіти – першокурсниця Діана Горбань;  факультету педагогічної освіти, менеджменту та мистецтва – першокурсниця Марина Прокопенко. У свою чергу, головою студентської ради факультету фінансово-економічної і професійної освіти стала  студентка ІІ курсу Яна Артеменко, факультету фізичної культури, спорту і здоров‘я – другокурсник Роман Беркут, а головою студентської ради факультету української та іноземної філології – другокурсниця Крістіна Ташоян.

image_6483441 (6)
image_6483441 (5)
image_6483441 (4)
image_6483441 (3)
image_6483441
image_6483441 (7)
image_6483441 (1)

Залюбки оголошуємо вам і результати виборів голів студентських рад гуртожитків. Гуртожиток № 1 може привітати з приводу перемоги студентку ІІІ курсу факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Вікторію Вакуліч, а гуртожиток № 2 – студентку ІІ курсу факультету історичної і соціально-психологічної освіти Анастасію Шум.

image_6483441 (8)
image_6483441 (2)

Скільки й за кого проголосувало, які відриви між кандидатами? Про те, скільки осіб проголосувало за кожного з кандидатів і з яким відривом від опонентів переміг кожен з фаворитів можна дізнатися з протоколу №10 засідання Студентської виборчої комісії з виборів до органів студентського самоврядування. Він повноцінно, мовою фактів та цифр, пояснює увесь перебіг виборних змагань.

«Хоч перебіг виборчого процесу цьогоріч відбувався не в звичному для всіх форматі, проте вибори до студентської ради університету можна вважати такими, що відбулися. Загалом, у цей день свій вибір зробило 2869 студентів нашого університету. Підсумки підведено, і я хочу подякувати всім хто долучився до виборчого процесу. Новообраному складу Студентської ради університету хочу побажати терпіння, натхнення та плідної роботи» коментує перебіг перемогів та їх результати голова студентської виборчої комісії Вікторія Власюк.

А нам залишається привітати переможців та побажати їм натхнення, творчої енергії, успішного завершення навчального року та позитивних результатів прийдешньої каденції. Сподіваємось, що новий рік роботи студентського самоврядування надасть поштовх для активізації громадської діяльності студентської молоді, відкриє нові таланти лідерів – організаторів цікавого студентського життя!

Перейти до вмісту