У перший тиждень жовтня Україна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли навчальні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками вихованців та педагогів. Цей день – свято гідних, сильних, мудрих та відважних людей. Вчитель – це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців – гідними, розумними, навченими, людяними. Тож сьогодні усі найтепліші слова і найщиріші вітання лише для Вас!

Дорогі освітяни!

Зичимо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, миру і злагоди, довголіття, професійних успіхів і невичерпної енергії. Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

Ваші серця завжди сповнені любов’ю та теплом, якими Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте в свою справу, що часом забираєте свою цінну увагу у близьких. Бажаємо провести це свято в колі сім’ї. Любові Вам, терпіння, щастя і благополуччя!

P.S. Зазначимо, що напередодні Дня працівника освіти низка студентів, аспірантів та викладачів Університету Григорія Сковороди в Переяславі розповіла про те, що для них означає бути педагогом та розповіли про курйозні випадки своєї педагогічної практики. Відео від команди Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю було оприлюднено на офіційній сторінці університету в YouTube – його вже можна переглянути нижче. Зазначимо, що участь у ньому взяли: аспірант, фахівець відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю з просування інформаційних ресурсів Петро Шихов; магістрант факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Сергій Демиденко; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри іноземної філології, перекладу та методики навчання Микола Шабінський; кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії та методики професійної підготовки Андрій Литвин; старший викладач кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Роман Мотузок; кандидат історичних наук, доцент кафедри біології і методики навчання Ірина Трускавецька; студентка факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Ольга Чубик; практикуючий психолог і консультант соціально-психолочної служби університету Тетяна Шкурська; кандидат економічних наук, викладач, доцент кафедри фінансів, обліку і оподаткування Світлана Слюсар; кандидат історичних наук, доцент кафедри політології та кафедри історії та культури України Леся Коцур.

«За реалізацію задуму традиційно взялася команда Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю університету. «Кожне наше відео – це командна робота. Від ідеї до реалізації минула доба – колективно вигадали ідею, я обдзвонила колег – хтось погодився. Наступного дня, зранку, вже знімали – за зйомку та фінальний монтаж традиційно відповідав наш Сергій Коваленко, я була адміністратором та відповідала за звук. Працювала на майданчику й наша smm-команда – Оля Чубик та Іванка Сидорчук. Максим Левченко працював з героями, сприяв тому аби всі вони говорили згідно спільного концепту, потім робив літературний монтаж та навіть, вперше, графіку. Андрій Вовкодав (наш дизайнер) намалював титри, Аліна Нестерук підібрала музику, а потім наш друг Артем Усенко ще й зробив тізер, який ви могли бачити у соцмережах – так, протягом майже десяти годин, і вийшло те, що ви зараз переглядаєте. Дякую усій моїй команді, нашим героям, та усім причетним до цього задуму. Зі святом, колеги!» – розповіла керівниця Відділу Оксана Луцик.

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту