«COVID-19 vs. здоровий глузд: що переможе?»: поміркуємо разом на «Відкритому університеті» з Уляною Супрун

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «COVID-19 vs. здоровий глузд: що переможе?»: поміркуємо разом на «Відкритому університеті» з Уляною Супрун

«Відкритий університет» повертається – новий сезон партнерського проекту, який третій рік поспіль втілює Наукове товариство університету та Відділ PR-технологій та зв’язків з громадськістю, вже на низькому старті. 24 вересня об 11:00 на відкритому майданчику біля пам’ятника Григорію Сковороді відбудеться зустріч з доктором Уляною Супрун – очільницею НГО «Arc.UA», в.о. міністра охорони здоров’я України (2016-2019 рр.). Разом поміркуємо над темою «COVID-19 vs. здоровий глузд: що переможе?», після чого пані Уляна залюбки відповість на ваші численні питання.

Нині кожен із нас чи не щоденно бачить у мережі велику кількість фейків та маніпуляції, серед якої іноді досить складно відрізнити правду. Ситуація навколо пандемії COVID-19 – яскраве тому підтвердження. То як навчитися перевіряти правдивість фактів та вчити цьому інших – про це та багато іншого ми й поговоримо з пані Уляною.

Уляна Супрун три роки очолювала Міністерство охорони здоров’я України, а нині є головою нового аналітичного центру Arc.UA. Вона активно веде сторінку у Facebook, яка розповідає усе найважливіше та найцікавіше на тему охорони здоров’я та здорового глузду, а також розвінчує популярні міфи і є однією із безперечних лідерів думки серед молодої української аудиторії.

Захід відбудеться з дотриманням протиепідеміологічних вимог. Кількість місць обмежена, відтак для всіх хто збирається відвідати зустріч обов’язковою є попередня реєстрація тут.

Приходьте самі, кличте друзів та знайомих – будемо не лише дезінфікуватися, але й дезінФЕЙКуватися!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту