Стартував Всеукраїнський конкурс художньої творчості «Креативна Молодь»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Стартував Всеукраїнський конкурс художньої творчості «Креативна Молодь»

Педагогічний факультет ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»

Всеукраїнський дистанційний конкурс художньої творчості «Креативна Молодь»

Всеукраїнський конкурс художньої творчості «КРЕАТИВНА МОЛОДЬ» запрошує до участі талановиту молодь шкіл, коледжів та університетів віком від 15 до 20 років.

Конкурс проводиться  з 5 березня до 15 березня 2019 року на базі педагогічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».

Учасники конкурсу до 04 березня 2019 року надсилають відео файли у форматі мр4 з представленням автора та його творчих робіт на електронну пошту: artphdpu@ukr.net

Тематика творчих робіт:

  • живопис;
  • графіка;
  • декоративно-прикладне мистецтво.

Вимоги до оформлення відеофайлу: П.І.П. учасника, вік, дата народження, коротка реклама свого навчального закладу, фото презентація творчих робіт з підписом та рік виконання, участь у виставках, олімпіадах, конкурсах (фото). П.І.П. керівника учасника.

Заявку на участь з позначкою «Креативна молодь» просимо надсилати до 1.03.2019 року за поштовою адресою: artphdpu@ukr.net.

Контактні тел.: Шокірова Заріна Рустамівна (093) 115-44-98;

Шпитальова Олена Вадимівна (063) 496-77-31

Положення про конкурс та форма заявки.

Оргкомітет конкурсу

Перейти до вмісту