ПХДПУ імені Григорія Сковороди проводить ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > ПХДПУ імені Григорія Сковороди проводить ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія»

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році» на базі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» з 2 по 5 квітня 2019 року проводиться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Психологія» (Теоретична та прикладна психологія) (далі Олімпіада).

До участі в Олімпіаді запрошуються студенти старших курсів класичних і педагогічних університетів, незалежно від форм власності і підпорядкування (у тому числі громадяни зарубіжних країн), у яких здійснюється підготовка фахівців за спеціальністю «Психологія».

Анкети переможців І етапу Олімпіади (внутрішньої) – 2 студенти від закладів вищої освіти (ЗВО), вважатимуться заявками на участь в Олімпіаді (Додаток 1), надсилаються до базового ЗВО (надалі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди») до 1 березня 2019 року на електронну адресу: olimp_psihol_phdpu@ukr.net з позначкою теми: «Олімпіада-2019», файл під назвою: «Анкета_Ваше прізвище» у форматі PDF.

Факт отримання Оргкомітетом заявки і постеру буде підтверджено електронним листом на зворотну адресу. У разі неотримання підтвердження просимо додатково звернутися за (063) 359-04-51 – Світлана Вікторівна Герасіна. Подана анкета є заявою на участь в Олімпіади, окремо запрошення не будуть надсилатися, у разі потреби індивідуально звертайтеся на е-mail.

Перейти до вмісту