Сковородинівці демонстрували свої таланти на творчому конкурсі «Талант Chаllаnge»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сковородинівці демонстрували свої таланти на творчому конкурсі «Талант Chаllаnge»

Всім давно відомо, що жовто-багряне вбрання дерев та сонячна погода у жовтні віщує грандіозну подію в Переяслав-Хмельницькому університеті імені Григорія Сковороди – конкурс талантів «Талант Chаllаnge».

«Талант Chаllаnge» – це свято, де можна насолодитися яскравим та запальним дійством. Метою заходу є огляд та підтримка нових талантів, активізація художньої самодіяльності й залучення до неї нових учасників.

Конкурс проходив у таких номінаціях: естрадно-інструментальний, вокальний, хореографічний, розмовний, театральний, оригінальний, літературний жанри.

Під час підготовки до заходу студентська молодь проявила згуртованість, активність та креативність, що є необхідними характеристиками сучасної особистості. Самостійно розробивши ідеї для виступів, студенти намагалися на високому рівні представити свій факультет.

Серед талантів, що були продемонстровані на заході, стали пісенні виступи, гра на різних музичних інструментах, декламування поетичних творів. Не менш вражаючими стали хореографічні виступи студентів. З великим натхненням та запалом були виконані як сучасні, так і народні танці, що символізувало єднання поколінь та повагу до багатовікових традицій.

Поза увагою не залишилися й акторські здібності та гумористична частина свята. З любов’ю та іронією студенти акцентували увагу на вічних проблемах, які турбують молодь, а також вразили присутніх творчим хистом.

Багато студентів вперше вийшли на сцену, але доброзичлива група підтримки в залі змогла надати їм гідну зустріч, і розділити з ними радість їхнього виступу. Кожен номер був неповторним та оригінальним, заслуговуючи гучних аплодисментів.

Проведення таких культурно-просвітніх заходів сприяє духовному збагаченню студентів, їх творчому зростанню та професійному самовдосконаленню. Конкурс художньої самодіяльності пройшов у дружній атмосфері. Свято стало символом духовної єдності університету та впевненості у майбутньому.

А підбиття підсумків і вручення грамот переможцям номінацій, традиційно, відбудеться на День студента.

Бажаємо всім студентам надалі розвиватися, та брати активну участь у творчому житті університету. А тим, хто ще вагається – набратися сміливості, та максимально розкривати свої таланти.

Ольга Науменко,
фахівець соціально-гуманітарного відділу вишу

[vcfastgallery columns=”4″ fg_type=”magnific-popup” size=”fg-masonry” fg_main_color=”#fc615d” fg_secondary_color=”#ffffff” fg_smartphone_l_columns=”2″ fg_tablet_p_columns=”2″ fg_tablet_l_columns=”3″ fg_desktop_medium_columns=”4″ fg_desktop_small_columns=”2″ images=”11020,11019,11018,11017,11016,11015,11014,11013,11012,11011,11010,11009,11007,11006,11005,11004,11003″]
Перейти до вмісту