«Фрістайл» дасть благодійний концерт на підтримку Ніни Кірсо у Переяславі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Фрістайл» дасть благодійний концерт на підтримку Ніни Кірсо у Переяславі

12 жовтня 2018 року о 17:00 в актовому залі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбудеться благодійний концерт легендарного гурту «Фрістайл» на підтримку співачки, солістки гурту Ніни Кірсо. Ще на початку червня у неї стався інсульт, в результаті чого відома співачка впала в кому. До цього часу жінка перебуває в тяжкому стані в одній із лікарень Києва.

Гурт «Фрістайл» оголосив збір коштів на її лікування, а також оприлюднив графік благодійних концертів на підтримку солістки, до якого увійшов і Переяслав, як місто, де гурт кілька разів виступав і має улюблену та вдячну публіку. Зібрані від концертів кошти передадуть на лікування Ніни Кірсо. Про це повідомив Сергій Кузнецов, соліст гурту.

Квитки можна придбати в соціально-гуманітарному відділі університету (2 корпус, 209 аудиторія), довідки за телефоном 063-143-85-37.

 

Інформацію розміщено на правах благодійної реклами

Перейти до вмісту