В УГСП відбулися вибори деканів факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій і факультету природничої освіти: результати волевиявлення та перші коментарі нових деканів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > В УГСП відбулися вибори деканів факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій і факультету природничої освіти: результати волевиявлення та перші коментарі нових деканів

19 червня 2024 року, в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі обирали двох деканів – факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій та факультету природничої освіти. Голосування тривало з 11:00 до 14:00 на виборчих дільницях – у конференц-залі імені Василя Сухомлинського (ФГОСТ) та читальному залі Сигізмунда ІІІ (ФПО навчального корпусу №2 Університету Григорія Сковороди в Переяславі, вул. Сухомлинського, 30. Інформуємо вас про перебіг та результати голосування, які було підраховано та оголошено у цей же день.

Що передувало виборам? Протягом місяця з моменту публікації оголошення про конкурс на заміщення посад, особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, мали подати відповідні документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів із фотографією, автобіографію, копії документів про вищу освіту, наукові ступені та вчені звання, список друкованих наукових праць і винаходів (за останні п’ять років), які відповідають освітній програмі та освітнім компонентам.

Факультет гуманітарної освіти і соціальних технологій

Близько 11:00 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського відкрили збори трудового колективу, і за наявності кворуму у 2/3, затвердили порядок денний, обрали лічильну комісію і розпочали безпосередню процедуру голосування. По завершенню комісія підрахувала голоси та не зафіксувала зіпсованих бюлетенів чи голосів «проти». Як розповіли на факультеті, 13 осіб не змогли взяти участі у голосуванні у зв’язку з робочими відрядженнями міжнародного та всеукраїнського рівня (зокрема участь у форумах та конференціях) чи з інших поважних причин.

«Відповідно до рішення лічильної комісії, яке відображено у протоколі №2 підписаного усіма членами лічильної комісії, кандидат історичних наук, доцент Редзюк Вячеслав Володимирович набрав 53 голоси, що у відсотковому складі становить 80,3%. Збори трудового колективу факультету затвердили результати голосування одноголосно», – підсумував голова виборчої комісії, кандидат історичних наук, доцент Володимир Сіропол.

«Шановні колеги! Вдячний вам за високий кредит довіри. Я буду старатися його максимально виправдати і робитиму усе, що в моїх силах, аби розвивати наш факультет. Це дійсно позитивний результат, і приємно, що всі ви сьогодні знайшли можливість відвідати збори нашого трудового колективу»,  – сказав новообраний декан факультету Вячеслав Редзюк, а у коментарі для пресслужби університету додав, що завданням на новий термін є максимальне збереження науково-педагогічного складу факультету, примноження спеціальностей та збільшення як контингенту здобувачів так і університетської родини загалом. Редзюк зізнається, що націленний на досягнення максимального результату, та й як свідчить звіт декана за попередню каденцію очолюваний ним факультет має позитивну динаміку зростання і налаштовані на позитивні вектори його подальшої розбудови.

Факультет природничої освіти

Вибори на факультеті відбувалися за тим же алгоритмом. Як сповістила пресслужбі університету голова виборчої комісії, кандидат історичних наук, доцент Лідія Товкун, збори трудового колективу складали 29 делегатів, із них не з’явилося двоє осіб. Відтак протягом часу голосування було видано 27 бюлетенів, один з яких було визнано недійсним. У підсумку претендента кандидата історичних наук, доцента Козубенка Юрія Леонідовича було обрано 26 голосами (89,6%).

«Я дуже вдячний за своєму колективу за довіру і підтримку – намагатимусь її виправдати, маю певні предметні плани: відкриття нових та акредитація діючих освітніх програм, реалізація та підтримка побажань і пропозицій від кафедр та Студентської Ради факультету. Нашими командними векторами надалі залишаться наукова та організаційна робота, міжнародна діяльність – у кожному з них є свої бачення і перспективи. Приміром, на кафедрі здоров’я і безпеки життєдіяльності це, у перспективі, відкриття освітньої програми «Фізична реабілітація», щодо кафедри природничих дисциплін і методики навчання – успішне проходження акредитації, відкриття лабораторії гідробіології. Щодо кафедри екології, географії і методики навчання це теж успішні акредитації, госпрозрахункові проєкти. Також триватиме співпраця з іншими, дружніми для нас факультетами. Вперед до нових висот!», – розповів у ексклюзивному коментарі для пресслужби університету новообраний декан.

Залишається лише від імені керівництва та команди Університету Григорія Сковороди в Переяславі, колективів факультетів, привітати Вячеслава Володимировича та Юрія Леонідовича з переобранням та побажати їм міцного здоров’я та невпинності нових здобутків, які славитимуть та вестимуть сковородинівську родину вперед. Нехай молода енергія та сучасні бачення розвитку університетської освіти множаться новими ідеями й задумами – ми завжди з вами у прагненні змінювати нашу освіту і науку.

Лого університету Синє
ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту