В УГСП відбулася профорієнтаційна зустріч із представником Державної прикордонної служби України, підполковником Анатолієм Заречним

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > В УГСП відбулася профорієнтаційна зустріч із представником Державної прикордонної служби України, підполковником Анатолієм Заречним

4 червня 2024 року у конференц-залі імені Василя Сухомлинського Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбулася профорієнтаційна зустріч студентів альма-матер зі старшим інспектором з кадрів відділу комплектування окремої комендатури охорони та забезпечення ДПСУ, підполковником Анатолієм Заречним.

Державна прикордонна служба України – це про усі  пункти пропуску по всій Україні, розвідку, економічну безпеку, управління кадрів, логістику, консульству, інформаційну безпеку, кібербезпеку, центральний прикордонний госпіталь України, центри автоматизації і зв’язку. Ці підрозділи, зокрема в Києві та області, пропонують працевлаштування. Контракт підписується на рік, а надалі продовжується за бажанням підопічного.

«Інспектори Державної прикордонної служби – це одні з найголовніших облич нашої країни. Саме вони є першими, хто зустрічає іноземних гостей по їх прильоту до України, і останні, кого вони бачать перед вильотом звідси», – підкреслив Заречний.

У ході зустрічі Анатолій Михайлович наголошував на перевагах вступу до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, серед яких: навчання за кошти державного бюджету; повне державне утримання та перебування на військовій службі; обов’язкове працевлаштування (проходження офіцерської служби в органах охорони державного кордону); повний соціальний пакет офіцера (щомісячне грошове забезпечення, забезпечення житлом, медичне забезпечення, гарантована пенсія).

«Ми віддавна співпрацюємо з Університетом Григорія Сковороди в Переяславі. Багато ваших випускників приходять до нас працювати на посади інспекторів прикордонної служби на контрактній основі. Багато хлопців та дівчат з самого Переяслава у нас працює – завдяки зручному графіку їм не складає труднощів доїздити на службу. Ми дуже поважаємо ваш заклад і завжди намагаємося створювати для нього нові можливості, адже саме ваші здобувачі, як ніякі інші, завжди мають для нас перевагу і гарно проявляють себе в роботі. Ніхто з них нас ще не підвів», – додав підполковник.

Безумовно, нова зустріч з представником Державної прикордонної служби України стала цінною можливістю для студентів Університету Григорія Сковороди в Переяславі, допомогла дізнатися більше про кар’єрні можливості в цій важливій державній структурі.

Державна прикордонна служба України як окремий регіональний центр  комплектування запрошує на військову службу (м. Київ) за контрактом. Звернутися можна за номером: + 38 (044) 527-67-41, + 38 (099) 709-15-91, м. Київ, вул. Світла, 6.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

ФОТОГРАФ: ІРИНА СЕРЕДА

Відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту