На базі УГСП пройде Всеукраїнський семінар для тренерів (вчителів) з волейболу дитячо-юнацьких спортивних шкіл та закладів спортивного профілю: коли відбудеться

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > На базі УГСП пройде Всеукраїнський семінар для тренерів (вчителів) з волейболу дитячо-юнацьких спортивних шкіл та закладів спортивного профілю: коли відбудеться

У прийдешні четвер та п’ятницю, з 2 по 3 травня 2024 року, в конференц-залі імені Василя Сухомлинського на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться Всеукраїнський семінар для тренерів (вчителів) з волейболу дитячо-юнацьких спортивних шкіл та закладів спортивного профілю. Що він передбачає?

Як розповіли пресслужбі університету організатори, перший день семінару розпочнеться о 10:00 з реєстрації та огляду спортивної бази університету. Надалі відбудеться теоретична частина, у ході якої  головний тренер національної збірної команди України з волейболу U-16 (чоловіки), заслужений тренер України Андрій Левченко розкриє тему «Особливості психологічного супроводу молодих гравців в період підготовки до змагань на початковому етапі професіоналізації».

Після теоретичного блоку буде проведено практичні заняття зі спеціальної-фізичної підготовки та волейболу, де тренери зможуть оцінити взаємодію гравців та обговорити набуті враження, а також поставити свої запитання.

У свою чергу другий день, розпочнеться о 9:30 і буде присвячений роботі над спортивними якостями спортсменів у тренажерному залі. Також буде розглянуто базові тактичні дії у грі: розташування, заміни, підсилення ігрових елементів та нестандартні рішення.

Також учасники обговорять систему проведення чемпіонату України «Дитяча ліга» сезону 2024-2025 років, нададуть пропозиції та підведуть підсумки заходу. Додатково всі учасники семінару отримають сертифікати про участь у події.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі безмежно пишається тим, що може стати майданчиком для проведення  Всеукраїнського семінару для тренерів з волейболу дитячо-юнацьких спортивних шкіл та закладів спортивного профілю, який обіцяє стати плідною платформою для обміну досвідом, впровадженню нових ідей та сприянню професійному зростанню учасників.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту