Ректор УГСП Віталій Коцур та керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич долучились до профорієнтаційного заходу «Місячник професійної орієнтації»: про що говорили

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Ректор УГСП Віталій Коцур та керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич долучились до профорієнтаційного заходу «Місячник професійної орієнтації»: про що говорили

22 квітня 2024 року, за ініціативи Київського обласного центру зайнятості представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі у особі ректора Віталія Коцура та керівниці відділу профорієнтації та працевлаштування Ольги Костюкевич долучились до профорієнтаційного заходу «Місячник професійної орієнтації». Подія відбулась у онлайн-форматі для учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти та їх батьків.

«Майбутнє нашої країни залежить від молоді, яка обирає свій професійний шлях і планує свою кар’єру в Україні. Щоб побудувати вдалу професійну стежину, молодим людям насамперед потрібно визначитися ким бути та яку професію обрати. Правильний вибір професії – це велика відповідальність»,  –  зазначив у своєму вступному слові Віталій Вікторович та висловив подяку за організацію та проведення заходів, які спрямовують випускників до свідомого вибору своєї майбутньої професії.

Надалі керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич представила учасникам «Стратегії підтримки здобувачів вищої освіти у навчанні та кар’єрному зростанні: програми та ініціативи університету» та окреслила головні пріоритетні напрямки взаємодії зі студентством. Принагідно, Ольга Миколаївна детально окреслила всі можливості для здобувачів УГСП та запросила всіх учасників відвідати день відкритих дверей «Pereіaslav AbitFest 2024».

Як зазначають організатори, захід відкрив нові можливості для молоді у виборі майбутньої професії та навчання у виші.

Нагадаємо, що вже 25 квітня 2024 року, у змішаному форматі відбудеться день відкритих  дверей «Pereіaslav AbitFest 2024» Університету Григорія Сковороди в Переяславі.  Більше деталей про цю подію можете дізнатись за посиланням.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту