НАЗЯВО акредитувало ОНП «Професійна освіта» на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти за рівнем «B»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > НАЗЯВО акредитувало ОНП «Професійна освіта» на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти за рівнем «B»

16 квітня 2024 року відбулося засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, на якому прийнято рішення акредитувати освітньо-наукову програму «Професійна освіта» за спеціальністю 015 Професійна освіта.

Гарантом програми,  яка реалізується на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти, є доктор педагогічних наук, професор кафедри професійної освіти Доброскок Ірина Іванівна (ідентифікатор у ЄДЕБО ID 38813; номер АС 0246/АС-24).

З відомостями щодо самооцінювання освітньої програми Професійна освіта, третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, які розкривають загальні відомості про освітню програму, історію її розроблення та впровадження та багато іншого можна ознайомитись тут.

За висновками експертних груп, галузевих експертних рад освітньо-наукова програма відповідає за рівнем «В» Критеріям оцінювання якості освітніх програм. Це засвідчує якісну підготовку здобувачів вищої освіти та високий професіоналізм науково-педагогічних працівників альма-матер.

Вітаємо професорсько-викладацький колектив та здобувачів кафедри професійної освіти факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі з успішним проходженням акредитації освітніх програм. Так тримати!

 

Інформацію надано навчально-науковим центром забезпечення якості освіти

Перейти до вмісту