Керівництво УГСП відвідало Білоцерківський національний аграрний університет та підписало договір про співпрацю: деталі візиту

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Керівництво УГСП відвідало Білоцерківський національний аграрний університет та підписало договір про співпрацю: деталі візиту

9 квітня 2024 року керівництво Університету Григорія Сковороди в Переяславі у складі ректора Віталія Коцура, проректора з навчально-методичної роботи Вячеслава Різника, проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Василя Дудара, проректорки з міжнародних зв’язків та проєктної діяльності Оксани Ковтун, а також декана факультету гуманітарної освіти і соціальних технологій Вячеслава Редзюка, декана факультету природничої освіти Юрія Козубенка та головної бухгалтерки університету Олени Йосипенко відвідали Білоцерківський національний аграрний університет для налагодження плідної співпраці.

Головною метою візиту було підписання двостороннього договору про співпрацю між Університетом Григорія Сковороди в Переяславі та Білоцерківським національним аграрним університетом.

У ході зустрічі ректорка Білоцерківського НАУ Олена Шуст; проректорка з освітньої, виховної та міжнародної діяльності Тетяна Димань;  проректорка з наукової та інноваційної діяльності Ольга Варченко; проректор з навчально-виробничої діяльності та комплексного розвитку Анатолій Карпенко та директорка ІПНКСВМ Тетяна Мазур провели екскурсію університетом, ознайомили  делегацію УГСП з матеріально-технічною базою закладу та запросили на виступ студентського ансамблю «Паляниця».

Принагідно декани ФГОСТ та ФПО УГСП Вячеслав Редзюк та Юрій Козубенко провели робочі зустрічі з колегами з Білоцерківського НАУ, метою яких був обмін досвідом та визначення напрямків подальшої співпраці між факультетами.

На завершення візиту ректори університетів Віталій Коцур та Олена Шуст  урочисто підписали договір про співпрацю, що відкрило нові можливості для обміну знаннями та досвідом, спільних наукових досліджень та реалізації спільних проєктів у майбутньому.

Цей партнерський крок не лише зміцнив академічні зв’язки між університетами, але й допоміг взаємозбагаченню знаннями та досвідом, що надалі сприятиме розвитку освіти та науки в обох установах.

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту