Як створювати проєкти у громадах: новий освітній серіал від Дія.Освіта та проєкту «Впливові»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Як створювати проєкти у громадах: новий освітній серіал від Дія.Освіта та проєкту «Впливові»

Новий освітній серіал для активних студентів-змінотворців вже доступний на Дія.Освіта! Мінцифра, Українська академія лідерства, EasyBusiness та Центр економічного відновлення в межах проєкту «Впливові», презентували освітній серіал «Як створювати проєкти у громадах». Він складається з 13 серій та має покроковий алгоритм дій, який допоможе активній молоді змінювати громади по всій Україні.

Кожна з серій «Як створювати проєкти у громадах» – окремий крок до реалізації змін, який включає теоретичні знання та практичні поради з основ проєктного менеджменту. Глядачі дізнаються, як пройти шлях від ідеї до втілення успішного впливового проєкту. В основі освітнього серіалу – реальний досвід та вдалі кейси проєкту «Впливові». Після проходження курсу надається сертифікат від Дія.Освіта.

«Команда EasyBusiness вже біля 10 років працює над проєктами для розвитку країни та віднедавна – над трансформацією регіонів та громад. Так, освітній серіал «Як створювати проєкти у громадах» – удосконалена версія курсу, який пройшли більше 150 молодих людей з 25 громад. Частина з них вже успішно впроваджують проєкти. Ми певні, що поява серіалу на Дія.Освіта допоможе залучити ще більше активної молоді, зокрема студентів закладів вищої освіти та коледжів, які прагнуть покращити свій регіон», – відмічає проєктний менеджер ГО EasyBusiness Ярослав Жидик.

Ключові теми серіалу:

  • Як виявити потреби людей навколо та знайти оптимальне рішення
  • Як шукати ресурси та фінанси для вашого проєкту
  • Як ефективно спланувати, реалізувати та завершити проєкт?
  • Як використати здобуті знання на практиці

Переглянути освітній серіал можна за посиланням.

Освітній серіал «Як створювати проєкти у громадах» створено для платформи Дія.Освіта за ініціативи Мінцифри та проєкту «Впливові», який реалізує ГО «Українська Академія лідерства» у партнерстві з EasyBusiness та Центром економічного відновлення та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 

*Зміст цього освітнього серіалу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

ОПУБЛІКОВАНО

Інформацію розміщено на правах партнерства

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту