Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Аспірантка УГСП Мелані Вайсберг отримала три відзнаки та нагороди від вищого командування Збройних Сил України

Протягом тривалого часу аспірантці ІІІ року навчання, спеціальності 053 «Психологія» кафедри психології соціально-психологічного факультету Університету Григорія Сковороди в Переяславі Мелані Вайсберг, успішно вдається поєднувати навчання з роботою в Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь». Тут вона надає психологічну допомогу нашим захисникам, які зіштовхуються зі складними емоційними та психологічними викликами, пов’язаними зі службою та бойовими операціями. Лише від літа минулого року вона отримала три відзнаки та нагороди від вищого командування Збройних Сил України

Відомо, що аспірантка демонструє високий рівень громадської активності та патріотизму, вкладаючи свої зусилля у покращення військової медицини. Її діяльність має велике значення для забезпечення психологічної підтримки військовослужбовців, допомагаючи їм подолати стресові ситуації та зберігати психічне здоров’я в умовах військової служби.

Раді повідомити, що від імені командування Збройних сил України Мелані Вайсберг у лютому 2024 року отримала нагрудний знак Командувача об’єднаних сил Збройних Сил України «За службу та звитягу» ІІІ ступеня за підписом генерал-лейтенанта Сергія Наєва та, ще у липні 2023 року, нагороду «За сприяння війську» за підписом головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Також у грудні 2023 року Меланія Олегівна була удостоєна подякою за патріотизм, високу громадську позицію, активне сприяння, підтримку військових шпиталів, а також надання посильної допомоги Командуванню Медичних сил Збройних Сил України за підписом командувача, генерал-майора медичної служби Анатолія Казімірчука.

Варто зауважити, що відзнаки були вручені відділенням психологічної реабілітації пацієнтів-військових Національного військово-медичного клінічного центру «Головний військовий клінічний госпіталь».

Вітаємо Мелані Вайсберг з цими високими нагородами, які відображають не лише її професійні досягнення, а й безперечний внесок у благо військових медичних установ та підтримку захисників нашої країни.

 

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту