Анонсовано Міжнародну науково-практичну конференцію «Професійна освіта в Україні та світі в умовах євроінтеграційних викликів і цивілізаційних змін ХХІ століття»: коли відбудеться і як стати її учасником

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Анонсовано Міжнародну науково-практичну конференцію «Професійна освіта в Україні та світі в умовах євроінтеграційних викликів і цивілізаційних змін ХХІ століття»: коли відбудеться і як стати її учасником

Центр інноваційного навчання та трансферу технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує до участі у Міжнародній науково-практичній конференції  «Професійна освіта в Україні та світі в умовах євроінтеграційних викликів і цивілізаційних змін ХХІ століття». Вона відбудеться 23 травня 2024 року у змішаному форматі – наживо в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі та на платформі Microsoft Teams.

За повідомленням організаторів, метою проведення заходу є пошук шляхів забезпечення сталого розвитку, якості та ефективності професійної освіти з урахуванням напрацювань європейської спільноти та вітчизняних здобутків.

Проблемне поле конференції:

  1. Стратегії стійкості освіти в умовах воєнного стану: подолання освітніх втрат і надолуження освітніх розривів.
  2. Механізми міжнародної інституційної підтримки для подолання освітніх втрат і надолуження розривів в українській системи освіти.
  3. Стандартизація в освіті: національний та зарубіжний вимір.
  4. Професійна освіта: виклики сучасності.
  5. Інноваційна діяльність та педагогічна майстерність науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів професійної, фахової передвищої освіти.
  6. Теоретичні та прикладні аспекти професійної підготовки майбутніх фахівців: український та світовий досвід.

Серед форм участі у конференції (за вибором учасників): виступ / презентація на пленарному засіданні; виступ / презентація на секційному засіданні (круглому столі / майстер-класі / дискусійній панелі); участь з публікацією статті у збірнику матеріалів конференції «Vocational education and training in Ukraine and the World under the conditions of european integration challenges and civilization changes in the XXI century» (50 грн. за 1 стор.) та участь з публікацією статті у фаховому виданні «Професійна освіта: методологія, теорія та технології» (категорія «Б»).

Мови конференції: англійська, українська.

Повідомляється, що для участі в конференції необхідно до 22 травня 2024 року:

  • зареєструватися за посиланням;
  • надіслати на поштову скриньку оргкомітету: forum.uhsp@gmail.com рукопис статті для публікації у збірнику матеріалів конференції «Vocational education and training in Ukraine and the World under the conditions of european integration challenges and civilization changes in the XXI century» (вимоги – Додаток А) або рукопис статті до фахового видання «Професійна освіта: методологія, теорія та технології» (з вимогами можна ознайомитися за посиланням);
  • сплатити кошти та копію квитанції надіслати на емейл оргкомітету forum.uhsp@gmail.com.

Зверніть увагу, що матеріали конференції буде розміщено на web-сторінці Центру інноваційного навчання та трансферу технологій.

Календар подій:

  • До 22 травня 2024 року (включно) – реєстрація.
  • (Онлайн зустріч відбуватиметься за надісланими на електронні адреси зареєстрованих учасників посиланнями відповідно до програми).
  • 23 травня 2024 – 10.00 – початок роботи конференції;
  • 23 травня 2024 – 12.00-16.00 – робота за секціями (круглий стіл / майстер-клас / дискусійна панель), прийняття резолюції конференції.

Більше деталей знайдете у інформаційному листі, а за додатковою інформацією звертайтеся до контактних осіб з оргкомітету конференції:
+38 (050)-443-02-87 доктор педагогічних наук, професор, завідувачка кафедри професійної освіти, Ірина Доброскок;
+38 (063)-372-77-29 – старший викладач кафедри професійної освіти Юлія Лукашевич;
+38 (066)-706-33-76 – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти Наталія Ржевська.
Електронна адреса оргкомітету: ped.forum.uhsp@gmail.com

 

Пресцентр навчально-наукового центру інноваційного навчання та трансферу технологій

 

Перейти до вмісту