«Мотивація нескорених 2.0»: сковородинівців запрошено до конкурсу від «Scholarship» спрямованого на підтримку молоді та освітніх закладів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > «Мотивація нескорених 2.0»: сковородинівців запрошено до конкурсу від «Scholarship» спрямованого на підтримку молоді та освітніх закладів

У березні 2024 року у межах соціального проєкту «Scholarship в Україні» розпочався новий конкурс «Мотивація нескорених 2.0», спрямований на підтримку талановитої молоді та українських освітніх закладів. Сковородинівців вкотре запрошено до зустрічі в ньому, тож не гаючи часу розповідаємо вам про умови участі.

Повідомляється, що метою конкурсу є підтримка талановитої молоді та освітніх закладів, надання допомоги у їхньому просуванні в період кампанії залучення абітурієнтів.

«Важливість ролі освітніх установ у цей складний період не може бути переоцінена, при цьому конкурс створює можливість для них відзначити свої досягнення за допомогою творчої молоді», – декларують організатори, закликаючи подавати роботи на тему «Імпульси освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів».

Що можна отримати? Передбачається, що 5 закладів-переможців отримають неймовірні нагороди у вигляді «наборів медійника», зокрема: веб-камеру, освітлення, штатив, монопод та бездротові навушники. Поза тим, кожен учасник конкурсу отримає сертифікат на знак вдячності за їх внесок та активну участь у заході.

Умови участі: Щоб долучитися до конкурсу, необхідно підготувати конкурсну роботу у форматі відеоролика або презентації, що відображатиме унікальність вашого навчального закладу (факультету, кафедри, наукового гуртка), після чого надіслати її на поштову скриньку grant@scholarship.in.ua для оцінки журі.

Заявки на участь  приймаються у період з 20 березня по 25  травня 2024 року на сторінці конкурсу. Участь у конкурсі – безкоштовна.

Результати та імена переможців минулого конкурсу «Scholarship в Україні» можна переглянути за посиланням.  Для отримання додаткової інформації звертайтесь за номерами телефонів: +38(067)622-62-82; +38(093)495-34-10, а також електронною поштовою адресою grant@scholarship.in.ua.

Безумовно, конкурс «Мотивація нескорених 2.0» є чудовою нагодою для українських освітніх закладів продемонструвати свій потенціал та здобути заслужене визнання. Тож приєднуйтесь та покажіть, що Університет Григорія Сковороди в Переяславі є найкращим! Не втрачайте шансу взяти участь та стати одним із переможців. Разом ми робимо освіту кращою!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту