Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > В УГСП завітає культовий гурт Schmalgauzen: коли та де відбудеться творча зустріч

Улюбленці молоді, пісні яких набирають, щонайменше, десятки тисяч прослуховувань на стрімінгових платформах, а квитки на концерти розкуповують в перші ж дні від анонсу. Ті, чию манеру виконання неможливо сплутати ні з чим. І якщо ви чули пісню про собаку на ім’я Джессіка, Лаванду та прикмету «Північ бачить місяць», то ви точно знаєте на прийдешню зустріч з ким ми натякаємо.

У найближчу середу, 3 квітня 2024 року, на численні прохання сковородинівців, в стінах альма-матер відбудеться творча зустріч з гуртом «Schmalgauzen». Початок о 17:00 в актовому залі університету.

Творча формація працює у жанрі пісенного мистецтва, в якому поєднуються театральні вистави і драматургія. Фактично, це синтез музики й акторської майстерності в гармонійному співвідношенні, адже учасники бенду свого часу були студентами Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого. Зі слів соліста Влада Михальчука, вони були звичайними акторами, які на першому курсі отримали завдання придумати й заспівати пісню. Стати музикантами вони тоді і не мріяли.

Планується, що зустріч пройде у теплому колі спілкування, де хлопці охоче відповідатимуть на ваші питання. Це нагода надихнутися історією становлення гурту, довідатися про те, що надихає їх творити нові пісні та багато іншого.

Зустріч відбудеться за ініціативи Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю й Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених університету в рамках формату «Open University». Серед партнерів, без яких було б неможливо уявити проведення цього заходу – соціально-гуманітарний відділ університету та Відділ культури і туризму Переяславської міської ради й КЗ «Переяславський ЦКМ».

Вхід на подію – вільний. Беріть друзів та приходьте, адже такий івент просто неможливо проґавити!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту