Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Код сковородинівця»: розмова з Владиславом Буховим – сковородинівцем-чемпіоном світу з плавання

17 лютого 2024 року український плавець, магістр І року навчання факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Владислав Бухов, завдяки шаленому фінішному ривку, приніс першу в історії українського спорту медаль чемпіона світу з плавання на 50-метрівці вільним стилем. З 2007 року жоден український спортсмен зміг вибороти золото у чемпіонатах світу з плавання у будь-якій категорії.     

Пресслужба університету аж ніяк не могла оминути цієї вагомої події в житті сковородинівця, а відтак маємо довгоочікувану прем’єру – четвертий випуск відродженого проєкту «Код сковородинівця», у якій її автори спілкуються з найяскравішими представниками сковородинівського соціуму про їх життєві та професійні шляхи, захоплення та секрети успіху.    

У ході нової розмови  з журналісткою Світланою Гресько молодий і успішний плавець розповів про свої відчуття після перемоги, підтримку від держави для спортсменів та найближчі змагання. Поза тим говорили про те,  як проходить тиждень спортсмена, як правильно планувати свій час між тренуванням, відпочинком та іншими аспектами особистого життя. Принагідно Бухов детально розповів про особисту взаємодію з тренером, їх дискусії та розбіжності в поглядах щодо тренувань та багато іншого. Звісно ж, говорили і про університет.

Ідея та втілення формату «Код сковородинівця» незмінно належить відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Уже незабаром чекайте нових розмов у означеному форматі та діліться думками з ким хотіли б побачити подібну розмову.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту