У вівторок Олексій Ковжун стане першим гостем весняного сезону «Відкритого університету»: говоритимуть про плани на майбутнє в часи невизначеності

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У вівторок Олексій Ковжун стане першим гостем весняного сезону «Відкритого університету»: говоритимуть про плани на майбутнє в часи невизначеності

З першим весняним теплом у життєплин сковородинівців повертається вже легендарний партнерський проєкт «Open University». У вівторок 12 березня 2024 року, о 13:00, у конференц-залі імені Василя Сухомлинського у рамках проєкту зустрінемося із ведучим відеоциклу «Довга війна» від видання «Ґрунт», політичним консультантом й медіа аналітиком Олексієм Ковжуном.

Розмова під назвою «Плани на майбутнє в часи невизначеності». традиційно відбудеться за ініціативи Наукового товариства університету та Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю університету.

Ковжун – надзвичайно цікава й різнобічна особистість. Це він організував концерт Sonic Youth на Відрадному у 1989 році, створив знаменитий передвиборчий плакат, де Юлія Тимошенко тримає в руках паростка та брав участь у формуванні  партії «Національний корпус». У 90-х Олексій Ковжун працював на телебаченні, і хоч його програми «Пост» і «Решето» проіснували відносно недовго, але добре запам’яталися тодішнім хіпстерам.

З початку 00-х років Олексій Ковжун активно займався політикою, аналізував медіа. Нині веде надзвичайно цікавий відеоцикл «Довга війна» від видання «Ґрунт» та залишається оптимістично налаштованим в питаннях майбутнього України. Заряджатиме на це і сковородинівців.

Ми впевнені, що цей захід залишить приємні враження та стане важливим подією у вашому календарі. Приєднуйтесь до нас, щоб разом поринути у світ історії, аналітики, медіа, політики та творчості!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту