Сковородинівці долучилися до заходу «Профспілковий молодіжний кемп Київщини: reunion trade union»: про що спілкувалися

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сковородинівці долучилися до заходу «Профспілковий молодіжний кемп Київщини: reunion trade union»: про що спілкувалися

У п’ятницю, 23 лютого 2024 року, у приміщенні Федерації Профспілок України відбувся захід «Профспілковий молодіжний кемп Київщини: reunion trade union», який об’єднав представників різних галузевих профспілок, створивши платформу для обміну ідеями та досвідом. Серед інших до події долучились представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі – заступник голови первинної профспілкової організації Михайло Бойко та аспірантка закладу, фахівчиня соціально-гуманітарного відділу Вікторія Власюк.

Після взаємного ознайомлення із вітальним словом виступив голова Київської обласної ради профспілок Василь Хвостіков. Модераторками заходу виступили секретарка молодіжної ради ФПУ Катерина Волошко та голова молодіжної ради ФПУ Іванна Храпко, які провели цікаву дискусію на тему «Сьогодення молоді Київщини: куди рухаємось далі».

Важливою частиною заходу стала участь присутніх у тренінгу «Ментальне здоров’я у трудовому колективі» та лекції на тему «Основи мінної безпеки», що сприяло формуванню єдиної трудової спільноти.

Зокрема, було презентовано ролик, який висвітлював роль профспілок в період війни, підкреслюючи важливість їхнього внеску в забезпечення боєздатності армії та підтримку захисників країни.

«Профспілковий молодіжний кемп Київщини став важливим етапом в розвитку профспілкового руху, підкреслюючи важливість єднання та спільної дії для досягнення трудових та соціальних прав молоді», – зазначив Михайло Бойко.

Захід став не лише платформою для навчання, але і пунктом обміну думками щодо викликів сьогодення для молоді.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту