Представники УГСП провели 12 профорієнтаційних зустрічей у Пирятині: про що говорили

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вступ-2024 > Представники УГСП провели 12 профорієнтаційних зустрічей у Пирятині: про що говорили

У минулий четвер, 15 лютого 2024 року, проректор з навчально-методичної роботи університету Вячеслав Різник, керівник соціально-гуманітарного відділу Андрій Іващенко та доцент кафедри практичної психології факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Альона Іващенко здійснили профорієнтаційну поїздку до міста Пирятин з метою знайомства з молоддю ліцеїв № 2, №4 та №6 й відвідин Молодіжного простору «KOLOMOLOді».

Повідомляється, що у ході 12 зустрічей були проведені інформативні бесіди з питань майбутнього професійного вибору, конструювання кар’єрної траєкторії, пролунало запрошення вступати до Університету Григорія Сковороди в Переяславі – представники університету ознайомили потенційних вступників з факультетами, спеціальностями, умовами проживання в гуртожитках та іншими аспектами студентського життя.

У ході розмов В’ячеслав Різник відповідав на запитання щодо вступу на різні спеціальності, неформальної освіти, надавав інформацію щодо необхідних, для вступу, документів та вартості навчання. Натомість Андрій Іващенко із задоволенням поспілкувався про підтримку пільгових категорій студентів та можливості для творчої самореалізації та студентського самоврядування. Своєю чергою Альона Іващенко провела профорієнтаційні майстер-класи та тренінги «Як обрати професію?», у ході яких учасники за допомогою психологічних методик та коучингових технік співвідносили індивідуально-психологічні особливості власної особистості з вимогами різних професій, досліджували світ актуальних професій на ринку праці України під час та після війни.

Зустрічі виявилися продуктивними, позаяк керівництво, педагогічні працівники та учні кожного ліцею вражали потужним матеріально-технічним забезпеченням, привітністю керівництва та зацікавленістю учнів.

Дякуємо Пирятинській Молодіжній раді за запрошення та зацікавленість нашим закладом. Сковородинівська родина радо чекає ініціативну та прогресивну молодь вашої громади у лавах своїх вступників!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту