УГСП відвідав колишній держсекретар МОН, нині заступник голови Держпродспоживслужби Сергій Захарін: про що розповідав та що далі

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП відвідав колишній держсекретар МОН, нині заступник голови Держпродспоживслужби Сергій Захарін: про що розповідав та що далі

У п’ятницю, 2 лютого 2024 року, Університет Григорія Сковороди в Переяславі відвідав колишній державний секретар Міністерства освіти і науки України, а наразі заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергій Захарін. У ході візиту завітав до конференц-залу імені Василя Сухомлинського й зустрівся з науково-педагогічними працівниками та співробітниками університету.

Як зазначив у вітальному слові ректор університету Віталій Коцур, у цей день до нас приїхав наш друг і колега, з яким УГСП підтримує тісні стосунки. Підкреслив, що дружба з ним триває віддавна, а напередодні Сергій Володимирович та Віталій Вікторович обговорили перспективи співпраці, визначивши, що «розумні люди завжди знайдуть можливості для взаємовигідного співробітництва».

«Дякую за теплу зустріч. Університет Григорія Сковороди в Переяславі завжди був для мене особливим місцем, де я знайшов підтримку і важливий досвід. Отримавши запрошення від Віталія Вікторовича, я відразу ж згодився приїхати», – сказав Сергій Захарін на початку публічної розмови зі сковородинівським колективом.

У ході подальшої розмови було обговорено багато питань, пов’язаних з майбутніми напрямками вищої освіти, реформами у системі та об’єднанням університетів. Захарін пообіцяв, що студенти УГСП матимуть можливість проходження практики на підприємствах його організації. Своєю чергою  проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник запропонував у майбутньому укладати Меморандум про співпрацю в цій сфері. Завершуючи публічну розмову проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності університету Василь Дудар, висловив вдячність за візит та зазначив в університеті Переяслава завжди раді візитам Сергія Володимировича.

У другій частині свого перебування в УГСП столичний гість мав повноцінну й змістовну оглядову екскурсію закладом: відвідав музей та бібліотеку де мав можливість залишити підпис на згадку про приїзд. Також Сергій Захарін завітав на факультет педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва, де йому провели екскурсію мистецькими аудиторіями, майстернями та виставкою художніх робіт «Мистецький вернісаж». Керівництво факультету продемонструвало ICR-кімнату, обладнану усім необхідним обладнанням, зокрема інтерактивною дошкою, дисплеєм та 3D-принтером.

У суботу керівництво університету особисто познайомило Сергія Володимировича з історичними локаціями міста Переяслав.

УГСП висловлює щиру подяку заступнику Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у галузях цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Сергію Захаріну за важливий та продуктивний візит.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту