УГСП та Коцюбинський ліцей №1 згуртували зусилля задля майбутнього: якими будуть ключові аспекти майбутньої співпраці

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > УГСП та Коцюбинський ліцей №1 згуртували зусилля задля майбутнього: якими будуть ключові аспекти майбутньої співпраці

Днями ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур, керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич та фахівчиня відділу Діана Сентіщева зустрілися з директором Коцюбинського ліцею №1 Дмитром Шевченком. У ході спільної зустрічі підписали угоду про співпрацю між закладами й обговорили ключові аспекти майбутньої співпраці.

Повідомляється, що ключовими аспектами співпраці є: активізація та удосконалення навчальної діяльності й поліпшення умов надання освітніх послуг, ефективний професійний розвиток педагогів шляхом курсів підвищення кваліфікації в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі, запровадження спільних науково-педагогічних проєктів, надання можливості здобувачам ЗВО проходити практику на базі ліцею з подальшим працевлаштуванням.

«Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який випускники роблять на основі інформації, отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з предметів та власних природних здібностей. Вступ до закладу вищої освіти є для них важливим життєвим кроком, тому на зустрічі з ліцеїстами ми наголошували на тому, що в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі є багато різних спеціальностей. Усі вони формують нову генерацію фахівців своєї справи, які вже незабаром впливатимуть на майбутнє України та світу», – розповідає керівниця відділу профорієнтації та працевлаштування Ольга Костюкевич.

У ході зустрічі здобувачам Коцюбинського ліцею №1 презентували факультети та спеціальності університету Переяслава, розповіли про те, чим, поза освітнім процесом, живуть наші студенти. Увагу у розповіді звертали й на переваги навчання, можливості академічної мобільності, участь у студентських проєктах та заходах, умови проживання у гуртожитках та багато іншого. Наостанок присутнім роздали пам’ятки вступника та буклети.

Дивимося вперед з оптимізмом, працюємо над подальшим розвитком наших освітніх програм, і відчуваємо гордість за можливість співпрацювати з такими чудовими партнерами. Попереду нас чекає багато проєктів і можливостей. Разом до нових звершень!

 

Інформацію надано відділом профорієнтації та працевлаштування

Перейти до вмісту