В УГСП пройшов турнір «Matador-University Cup серед дітей 2016-2017 р.н»: деталі події

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > В УГСП пройшов турнір «Matador-University Cup серед дітей 2016-2017 р.н»: деталі події

У суботу, 20 січня 2024 року, на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбувся захопливий турнір «Matador-University Cup» серед дітей 2016-2017 р.н. – футболістів клубу «Matador-University», який представлявся двома командами під керівництвом досвідчених тренерів Юрія Кривенка та Романа Рижика.

Повідомляється, що обидві команди продемонстрували винятковий рівень фізичної та тактичної підготовки, конкуруючи з сильними суперниками, такими як ДЮСШ Переяслав та Фаворит-2 (Бориспіль).

Попри жорстку конкуренцію, одна з команд успішно пройшла до наступного етапу турніру. У напруженому матчі за ІІІ-IV місце «ДЮСШ Яготин» зіткнулася із «Фаворит-2», але перемогу здобула команда Фаворит-2 з рахунком 2:1.

У фіналі змагалися «Матадор» та «Атлет», із рахунком 2:1 команда клубу університету виявилася сильнішою, забезпечивши собі заслужену перемогу.

Найкращим бомбардиром турніру став Єгор Голуб, який забив 11 голів.

Ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур відзначив переможців привітальним словом та приєднався до нагородження.

Вітаємо команди із неймовірною перемогою у турнірі! Нехай цей неймовірний день стане поштовхом для наших футболістів до нових висот у світі спорту. Дякуємо всім, хто підтримував наших маленьких атлетів, а також адміністрації Університету та Збройним Силам України за можливість провести цей турнір. Вперед до нових викликів та досягнень!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту