В УГСП стартує фотовиставка від Всеукраїнської фундації «Шлях нескорених» до Дня Соборності України: це погляд на героїзм та війну очима військових

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > В УГСП стартує фотовиставка від Всеукраїнської фундації «Шлях нескорених» до Дня Соборності України: це погляд на героїзм та війну очима військових

З 16 січня по 16 лютого 2024 року в надземному переході між корпусами І та ІІ Університету Григорія Сковороди в Переяславі буде представлена фотовиставка Громадської Спілки «Всеукраїнська фундація «Шлях нескорених» приурочена до Дня Соборності України. Її мета – зберегти хроніки реального життя під час війни, демонструючи війну очима бійців, що стоять на передовій захисту нашої країни.

Повідомляється, що експозиція міститиме неперевершені знімки, зроблені захисниками на фронті. Авторами цих фотографій є молоді люди, які обміняли підручники та учбові аудиторії на автомати та казарми чи бліндажі, щоб захищати свою державу та нас з вами.

«Головна ідея – показати усім, якою ціною дається для України протистояння ворогу, скільки зусиль прикладають військові для просування вперед. Збройні Сили України – це не просто героїчний образ, а кожен представник Сил оборони, який невтомно виконує свій обов’язок, захищаючи країну та кожного громадянина навіть у найважчих умовах. Ця ініціатива спрямована на об’єднання громади навколо ідей патріотизму та вдячності. Кожен українець має унікальну можливість висловити підтримку військовим та віддати належне їхньому героїзму», – зазначають ініціатори.

Спільно ми будуємо майбутнє, в якому гордість за нашу країну – це не лише слова, але і спільна реальність. Не прогавте можливість особисто побачити та відчути героїзм наших захисників через світлини!

Нагадаємо, що минулого тижня УГСП підписав меморандум про співпрацю з Громадською Спілкою «Всеукраїнська фундація «Шлях нескорених». Ця фотовиставка стала першим важливим кроком у реалізації цієї взаємодії.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту