Стало відомо про те, хто отримуватиме стипендію в наступному семестрі: затверджено рейтингові списки студентів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Стало відомо про те, хто отримуватиме стипендію в наступному семестрі: затверджено рейтингові списки студентів

У четвер, 11 січня у конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбулося засідання стипендіальної комісії Університету Григорія Сковороди в Переяславі. У ході обговорення були затверджені рейтингові списки студентів за результатами І семестру 2023-2024 навчального року. Тож нарешті ми можемо розповісти, хто отримуватиме стипендії у ІІ семестрі.

Як зазначив проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник, на жаль, видатки на стипендіальне забезпечення були дещо зменшенні МОН. Зокрема до нашого університету було доведено фінансування стипендій, яке дозволяє покрити ліміт приблизно 37% стипендіатів (з урахуванням видатків на стипендіальне забезпечення) загальної кількості студентів денної форми навчання, які навчаються за державним замовленням.
Декани факультетів підготували відповідні подання для призначення стипендії здобувачам вищої освіти денної форми навчання освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» відповідно до рейтингових відомостей.

На засіданні було розглянуто рейтинги успішності, які скадено на підставі об’єктивних та прозорих характеристик, прямих вимірів навчальних досягень здобувачів вищої освіти з кожної навчальної дисципліни, до якого включаються всі студенти, які навчаються на певному факультеті за денною формою навчання за відповідним курсом та спеціальністю (напрямом підготовки).

При підготовці подання стипендіальна комісія виходила з визначеного вченою радою університету ліміту стипендіатів з урахуванням видатків на стипендіальне забезпечення у розмірі 40% загальної кількості студентів денної форми навчання, які навчаються за державним замовленням на певному факультеті, курсі за певною спеціальністю (напрямом підготовки). У тому числі 3% – ліміт відмінників.

Отож вже незабаром усі охочі зможуть на сайті університету (сторінка «Нормативні документи», «Рейтинг студентів для призначення академічної стипендії») ознайомитися з відомостями загального рейтингу студентів, що формується на основі рейтингу успішності та рейтингу позанавчальної діяльності згідно додатку 1 «Правил призначення стипендій студентам, аспірантам і докторантам Університету Григорія Сковороди в Переяславі».

Хто отримуватиме стипендію? Ознайомлюємо вас із підсумковими рейтингами студентів за результатами І семестру 2023-2024 навчального року – натискайте на назву свого факультету тут чи шукайте його у розділі «Студенту» на сайті вашого факультету, або ж у розділі «Навчання – Нормативно-стипендіальне забезпечення» на сайті університету:

Щиро вітаємо студентів, які сумлінно навчалися і завдяки своїй плідній праці заслужено будуть отримувати стипендії у новому семестрі. Бажаємо і надалі впевнено підкорювати нові вершини!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту