Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > Сковородинівці збирають кошти на лікування й дві автівки – як можна допомогти?

Щонайменше від початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України команда Університету Григорія Сковороди в Переяславі ініціює та підтримує волонтерські збори для своїх студентів та випускників, що боронять Батьківщину у лавах Збройних Сил України, Національної гвардії, добровольчих та інших підрозділів.

Хочемо привернути вашу увагу до кількох найактуальніших, станом на нині, зборів – закликаємо вас активно до них долучитися та зробити свій внесок у неминуче наближення нашої Перемоги.

Збір на операційне втручання захиснику-сковородинівцю

Студент ІІ курсу Університету Григорія Сковороди в Переяславі Михайло Муравинець, виконуючи бойові завдання на Донецькому напрямку, отримав численні поранення. Наразі йому було зроблено 9 операцій і Михайло потребує подальшого операційного втручання.

Просимо підтримати студента та перерахувати гроші для наступних операцій на його картку:  5168 7453 2158 4697

Збір на бойовий пікап для 60-ї ОМБр

Потребується бойовий пікап для одного з підрозділів 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади, де служить наш співробітник. Автівка потрібна для підвозу б/к і евакуації поранених. Ціль: 120 000 гривень, наразі зібрано більше 40 000 гривень.

Реквізити:

Банка: https://send.monobank.ua/jar/7miTWqCyHP

Mono: 5375 4112 1221 4162

Приват: 5168 7451 7054 7027

PayPal: levchenkopaypal@gmail.com

Повідомляється, що для активних донатерів гарантовані призи:

️побажання ворогу на заряді РПГ, який підбиватиме ворожу бронетехніку (від 2 000 гривень, є 30 зарядів)

️тубус до американської гаубиці М-777 (155 мм) (за кожен донат від 5 000 гривень)

️ексклюзивний і якісний рюкзак російського солдата, здобутий як трофей в бойових умовах за найбільший донат

+ кілька побажань та тубусів розіграємо наприкінці серед всіх донатів.

Також на сторінці викладачки Інни Рубан триває благодійна лотерея в підтримку цього збору.

Збір для підрозділу ударних безпілотних засобів на чолі зі сковородинівцем

Студент кафедри політології Університету Григорія Сковороди в Переяславі та командир підрозділу ударних безпілотних засобів Олександр Побочій звертається із проханням допомоги у зборі. Наразі підрозділ виконує завдання на Бахмутсько-Горлівському напрямку. У них є необхідність у автомобілі, який сприятиме знищенню ворога.

Наразі зібрано лише 36 тисяч гривень, а це навіть не половина необхідної суми.

Задонатити можна тут: https://send.monobank.ua/jar/7c8bNazDod

Будемо дуже вдячні, якщо ви поширите цю інформацію на своїх сторінках – повірте, що ваша інформаційна підтримка важить більше аніж вам здається. Відтак всіляко підтримуйте ініціативи знайомих та перевірених вами людей – вони наближують нашу перемогу. Мирного дня, друзі!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту