УГСП та колектив бібліотеки закладу вітає берегиню книги Ольгу Шкиру з ювілеєм

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > УГСП та колектив бібліотеки закладу вітає берегиню книги Ольгу Шкиру з ювілеєм

З відкриттям Переяслав-Хмельницького філіалу Київського державного педагогічного інституту ім. О. Горького на посаду бібліографа в альма-матер прийшла чарівна жінка, берегиня книги Ольга Шкира. З травня 1998 року вона очолила книгозбірню, а нині без неї направду складно уявити наш сковородинівський, творчий простір. Лише за останні два роки Ольга Іванівна стала співавторкою поезій до художнього альбому «Заквітчана Україна» й отримала Премію імені Героя України Михайла Сікорського, а нині святкує свій славний ювілей. Родина УГСП, колектив рідної бібліотеки не може оминути цієї дати, тож час для щирих вітань.

Шановна, дорога Ольго Іванівно!

З нагоди Вашого ювілею керівництво та колектив, студентство та випускники Університету Григорія Сковороди в Переяславі, вдячні читачі та ваші колеги,  надсилають вам найщиріші вітання. Ваша праця, відданість та невтомна енергія створюють особливу атмосферу культури та знань у нашому університетському середовищі. Її глибоко шанують у всій Україні та далеко за її межами, де знають та поважають вас.

Ваша мудрість, творчий підхід та величезний внесок у розвиток бібліотеки є прикладом для нас усіх. Ви проникаєте світ слова та знань, надихаючи інших до досягнень та самовдосконалення.

Бажаємо Вам невичерпної енергії для нових досягнень, натхнення для здійснення найсміливіших задумів та щастя у всіх справах. Хай кожен день приносить радість від роботи та щасливі миті з найближчими!

 

З повагою, ваш Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Перейти до вмісту