Ректор УГСП Віталій Коцур та ще кілька сковородинівців – у рейтингу ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини у 2023 році: які місця зайняли

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Ректор УГСП Віталій Коцур та ще кілька сковородинівців – у рейтингу ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини у 2023 році: які місця зайняли

Ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур та ще кілька сковородинівців традиційно увійшли до ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини у 2023 році. Такий рейтинг щорічно оприлюднює регіональне видання «Моя Київщина». У році що минув очільник альма-матер знову став єдиним безпосереднім представником Переяславщини у рейтингу, зайняв 74 позицію. Попереду депутат Київської обласної ради, паралімпієць Олег Іваненко й випускник університету, Київський міський голова Віталій Кличко, а трішки позаду керівник виконкому партії «УДАР», екснардеп та випускник університету Артур ПалатнийУвесь рейтинг можна переглянути тут.

Як йдеться у публікації, Віталій Вікторович 2023 року успішно продовжив розвивати університет. Цьогоріч УГСП вкотре має найвищі показники в регіоні за кількістю вступників. В умовах повномасштабної війни наймолодший ректор України розширює міжнародне співробітництво, зокрема дбає про академічну мобільність студентів та викладачів, щоб ті могли відвідувати закордонні навчальні заклади та обмінюватися досвідом.

За сприяння Коцура УГСП активно підтримує внутрішньо переміщених осіб і підрозділи Збройних сил України, Національної гвардії та територіальної оборони. Навчальний заклад акумулює допомогу, організовує благодійні збори на потреби випускників та працівників університету, які беруть участь у бойових діях чи проходять реабілітацію. Також в УГСП заснували Центр ветеранського розвитку. Нині УГСП активно співпрацює з Міністерством у справах ветеранів, а працівники кафедр психології надають фахову підтримку військовим.

«У межах реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні одне з пріоритетних завдань для Коцура – зробити Університет Григорія Сковороди в Переяславі максимально доступним для людей із інвалідністю. За кошти грантів, держави та волонтерів у ВНЗ уже встановили нові пандуси та розширили мережу укриттів і гуртожитків», – підкреслюють у публікації.

У першій десятці рейтингу у 2023 році: заступник керівника Офісу Президента, ексголова Київської ОВА Олексій Кулеба; чинний начальник Київської ОВА Руслан Кравченко; депутат Київської обласної ради Ярослав Москаленко; перший заступник Генерального прокурора України Олексій Хоменко; заступник голови Національної поліції України, ексначальник ГУ НПУ у Київській області (2019-2023 рр.) Андрій Нєбитов; в.о. голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський; перший заступник Міністра оборони України, ексголова Київської ОВА Олександр Павлюк; голова правління НАК «Нафтогаз України», ексголова Київської ОДА, колишній  Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов; начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-лейтенант Кирило Буданов та Голова Офісу Президента України Андрій Єрмак.

Вітаємо ректора та сковородинівців, які опинилися в рейтингу. Бажаємо успіхів у Новому році, які вестимуть до ще більшого визнання.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту