«Щасливого переможного року!»: на youtube-каналі УГСП ювілейний раз опублікували святкове відео з нагоди прийдешнього Нового 2024-го року

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > «Щасливого переможного року!»: на youtube-каналі УГСП ювілейний раз опублікували святкове відео з нагоди прийдешнього Нового 2024-го року

Фантастичною традицією, на нові втілення якої, з року в рік, чекають сковородинівці усіх поколінь, є святкові відео напередодні Нового року та Різдва. Складно в це повірити, але перше з них з’явилося  без двох днів 5 років тому, у передноворічний вечір 2019-го року. Відтоді ні епідемія, ні війна, ні будь-які трансформації в альма-матер не можуть перервати тяглість цієї різножанрової атракції. Щорічно команді відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю Університету Григорія Сковороди в Переяславі, направду, вдається здивувати глядачів.  Гадаємо, не стане винятком і прийдешній Новий рік.

Як розповідають творці святкового видива, за задумом, напередодні 2024-го року сковородинівців згуртувала сродна праця – прикрашання ялинки. Принагідно, підсумовували рік, що минає – сповнений віри в Україну, її освіту та науку. Говорили про досягнення, працю винагороджену вагомими результатами. Загадували бажання про щасливе й переможне, мирне майбутнє країни, науковий та освітній поступ альма-матер у вимірі студентської ініціативи, культури і спорту, екології та громадської активності, інтернаціоналізації й інклюзії. Як це було вже можна побачити на власні очі:

Цьогоріч у зйомках відео взяли участь: ректор Віталій Коцур, проректор Вячеслав Різник, представниця Студентської Ради університету Марина Прокопенко, художник та викладач Роман Мотузок, директорка бібліотеки Ольга Шкира, спортсменка та викладачка Вікторія Царук, декан факультету природничої освіти Юрій Козубенко, громадський активіст та фахівець соціально-гуманітарного відділу Вадим Домарецький, керівниця відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун, психологиня й керівниця Центру ветеранського розвитку Тетяна Кузьменко, відповідальний секретар приймальної комісії Валентина Губенко й мовний омбудсмен закладу та журналіст Максим Левченко.

Як вже було згадано, ідея та втілення відео незмінно належить команді відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю університету. Серед тих, хто з року в рік, або вперше, дарує глядачам передсвятковий настрій: Оксана Луцик, Сергій Коваленко, Світлана Гресько, Андрій Вовкодав, Іванна Сидорчук, Петро Шихов та Максим Сушко. Також вдячні за допомогу у декоруванні локації команді факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки й психології в особі колективу кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання, а саме: Оксана Смірнова, Ольга Стрілець та Інна Рубан. І звісно ж захисникам України, без яких складно уявити кожен новий день нашої діяльності нині.

Дорогі друзі!

УГСП вітає сковородинівців всіх поколінь, друзів та партнерів закладу, наших мужніх захисників та захисниць і всю Україну з прийдешнім Новим роком.  Нехай він виконає головне бажання мільйонів українців – принесе нашій країні перемогу і довгоочікуваний мир. Нехай всі сім’ї возз’єднаються, а Україна розквітне у лоні своєї унікальної автентичності та вимірі кращих європейських традицій,

Нехай у році Дракона на вас чекає тільки радість, здоров’я і удача! Нехай він буде часом нових успіхів і досягнень, нових ідей і бажань, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів щастя і просторів натхнення

Бажаємо, щоб у вашому домі усі 366 прийдешніх днів був затишок, любов і щастя. Не забудьте в це яскраве і веселе свято обійняти і привітати всіх близьких, зателефонувати тим хто далеко, задонатити захисникам і всім хто того потребує,загадати одну на всіх мрію – у 2024-му вона неодмінно здійсниться.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту